Τραγωδία στις ΗΠΑ: Κύμα παρέσυρε έγκυο και τον σύντροφό της

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Κύμα παρέσυρε έγκυο και τον σύντροφό της

Το νεαρό ζευγάρι πόζαρε σε βράχο για μια σέλφι

santacruz
Τραγικό θάνατο βρήκαν μια έγκυος κι ο αρραβωνιαστικός της στην Καλιφόρνια όταν ένα τεράστιο κύμα τους έριξε στον Ειρηνικό Ωκεανό την ώρα που πόζαραν για φωτογραφία πάνω σε έναν βράχο.

Η 33χρονη Έμα Νέλι Ντιαζλίλ Λόπεζ και 30χρονος Πέντρο Νταβίντ Γκουανταράμα Σερόν βρίσκονταν σε παράκτια περιοχή της Σάντα Κρουζ στην Καλιφόρνια. Το φρικτό γεγονός συνέβη μπροστά σε δεκάδες κόσμο.



Κλείσιμο
«Αρκετά άτομα τηλεφώνησαν και ανέφεραν ότι ένα κύμα παρέσυρε δύο θύματα από βράχο στον ωκεανό», ανέφεραν οι Αρχές της Σάντα Κρουζ.

Σωστικά συνεργεία βρήκαν «τα δύο θύματα να επιπλέουν μπρούμυτα στον ωκεανό», σημείωσαν.

Δύο ναυαγοσώστες ανέσυραν τα θύματα και προσπάθησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή, αλλά μάταια. Τα θύματα, αμφότεροι από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ταυτοποιήθηκαν την Πέμπτη, καθώς στην αρχή δεν μπορούσαν να ταυτοποιηθούν.

Ο πατέρας του 30χρονου Σερόν δήλωσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ότι το ζευγάρι πόζαρε για φωτογραφίες πάνω στον βράχο στην ακροθαλασσιά κι ότι η οικογένειά του είναι συντετριμμένη καθώς η Λόπεζ θα έφερνε σύντομα στον κόσμο το παιδί της. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο γιος του είχε μεταναστεύσει προ τετραετίας από το Μεξικό στις ΗΠΑ κι ότι σκόπευε να παντρευτεί σύντομα την αρραβωνιαστικιά του, το νήμα της ζωής της οποίας έκοψε το κύμα.

Άνθρωποι που γνωρίζουν την περιοχή χαρακτηρίζουν παγίδα θανάτου το σημείο όπου έχασε τη ζωή του το ζευγάρι, λόγω των «απρόβλεπτων ρευμάτων», που μπορούν να σηκώσουν ισχυρά κύματα. «Μη στρέφετε ποτέ την πλάτη σας στον ωκεανό, να έχετε το νου σας σε πλημμυρίδες», προειδοποιεί το κοινό η πυροσβεστική υπηρεσία της Σάντα Κρουζ.


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος στα Καλύβια Ηλείας για τον 44χρονο στρατιωτικό και τη 12χρονη κόρη του

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο αστυνομικός που προσπάθησε να λάβει αναρρωτική με ψευδείς γνωματεύσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μητσοτάκης είδε Πετρούνια - Κάποια αισθητικά δεν μας άρεσαν πολύ, είπε για την τελετή έναρξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης