Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ιταλός σημαιοφόρος έχασε τη βέρα του στον Σηκουάνα - Η «συγγνώμη» στη σύζυγό του

Ο 32χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής κυμάτιζε τη σημαία της Ιταλίας, καθώς το σκάφος που μετέφερε τους αθλητές κατέπλεε τον ποταμό Σηκουάνα, όταν η βέρα γλίστρησε από το δάχτυλό του

Ο Ιταλός άλτης του ύψους Τζιανμάρκο Ταμπέρι ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του, αφού έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο 32χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής κυμάτιζε τη σημαία της Ιταλίας, καθώς το σκάφος που μετέφερε τους αθλητές κατέπλεε τον ποταμό Σηκουάνα, όταν η βέρα γλίστρησε από το δάχτυλό του.

«Λυπάμαι αγάπη μου, λυπάμαι πολύ», έγραψε στο Instagram σε μια ανάρτηση αφιερωμένη στη σύζυγό του, Chiara Bontempi Tamberi. Ο αθλητής κατηγόρησε «την απώλεια πολλών κιλών» και τον «τρελό ενθουσιασμό» για το ατύχημα.


«Αν έπρεπε να συμβεί, αν έπρεπε να χάσω αυτή τη βέρα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο μέρος. Θα παραμείνει για πάντα στην κοίτη του ποταμού της πόλης της αγάπης, πεταμένη μακριά καθώς προσπαθούσα να μεταφέρω την ιταλική σημαία όσο πιο ψηλά μπορούσα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του σημαντικότερου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο. Αν έπρεπε να επινοήσω μια δικαιολογία, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι τόσο ευφάνταστος.

Νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει μια τεράστια ποιητική πλευρά πίσω από το χθεσινό λάθος, και αν θέλεις θα ρίξουμε και τη δική σου σε εκείνο το ποτάμι, ώστε να είναι για πάντα μαζί και να έχουμε μια ακόμη δικαιολογία για να ανανεώσουμε, όπως πάντα μου ζητούσες, τους όρκους μας και να ξαναπαντρευτούμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος στα Καλύβια Ηλείας για τον 44χρονο στρατιωτικό και τη 12χρονη κόρη του

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο αστυνομικός που προσπάθησε να λάβει αναρρωτική με ψευδείς γνωματεύσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μητσοτάκης είδε Πετρούνια - Κάποια αισθητικά δεν μας άρεσαν πολύ, είπε για την τελετή έναρξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr