Ρωσία: Στις φλόγες αποθήκη πετρελαίου στο Κουρσκ - Χτυπήθηκε από ουκρανικό drone

Τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ρωσίας κατέρριψαν 7 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που εξαπολύθηκαν στη διάρκεια της νύχτας από τις δυνάμεις της Ουκρανίας

Τρεις δεξαμενές σε αποθήκη πετρελαίου στην περιφέρεια Κουρσκ της Ρωσίας τυλίχθηκαν στις φλόγες ως αποτέλεσμα ουκρανικής επίθεσης με μη επανδρωμένo εναέριο όχημα (drone), δήλωσε σήμερα ο προσωρινός κυβερνήτης της Αλεξέι Σμιρνόφ.

Από την επίθεση δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί και η φωτιά σε μία από τις δεξαμενές κατασβέστηκε γρήγορα. Ωστόσο 82 πυροσβέστες και 32 μονάδες εξοπλισμού συμμετέχουν στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στις άλλες δύο δεξαμενές πετρελαίου, διευκρίνισε ο Σμιρνόφ σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.



Τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ρωσίας κατέρριψαν 7 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που εξαπολύθηκαν στη διάρκεια της νύχτας από τις δυνάμεις της Ουκρανίας, ανακοίνωσε παράλληλα σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.



Πέντε μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταρρίφθηκαν πάνω από την περιφέρεια Μπέλγκοροντ και δύο πάνω από την περιφέρεια Κουρσκ, οι οποίες βρίσκονται στα σύνορα με την Ουκρανία, πρόσθεσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επίσης σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ισραήλ - Χεζμπολάx - «Να σταματήσει αυτή η τρέλα», ζητά ο Τζουζέπ Μπορέλ

Κασσελάκης για Πολάκη: Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία


Σπανούλης: Είμαι περήφανος για τα παιδιά, είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr