Η Ρωσίδα influencer Τατιάνα Οζολίνα σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η Ρωσίδα influencer Τατιάνα Οζολίνα σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σε ηλικία 38 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή στην Τουρκία - Στις 18 Ιουλίου έκανε μία στάση στην Ελλάδα

Tatiana_Ozolina
Κάθε φορά που η 38χρονη Ρωσίδα influencer, Τατιάνα Οζολίνα ανέβαζε στα social media μία φωτογραφία της, έκοβε την ανάσα των ανδρών και δικαίως... H μακρυμαλλούσα καλλίπυγη Ρωσίδα με το υπέροχο στιλ θεωρείτο η πιο όμορφη μηχανόβια στην πατρίδα της. Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είχε αποκτήσει δύο εκατομμύρια ακολούθους στο YouTube, 5 εκατομμύρια στο TikTok και 1 εκατομμύριο στο Instagram, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Η Οζολίνα, γνωστή ως MotoTanya, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή της στην Τουρκία, σε ηλικία 38 ετών.
Η Ρωσίδα influencer διέσχιζε με τη μηχανή της την περασμένη Πέμπτη τους δρόμους της επαρχίας Muğla τη γείτονας όταν έχασε τον έλεγχο της κόκκινης μοτοσικλέτας της και συγκρούστηκε με φορτηγό. Άφησε την τελευταία της πνοή προτού φθάσουν τα σωστικά συνεργεία, όμως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, γράφει η βρετανική εφημερίδα Independent.

Κλείσιμο
Ο Τούρκος μοτοσικλετιστής Ονούρ Ομπάτ που βρισκόταν μαζί της, τραυματίστηκε ενώ ένας τρίτος που ταξίδευε μαζί τους χαίρει άκρας υγείας. 
Tragic! Tatyana Ozolina, Known as "MotoTanya," Dies in Turkish Bike Accident

Η οικογένεια της άτυχης Ρωσίδας ζήτησε από την τοπική αστυνομία να συνεχίσει την έρευνα για το δυστύχημα καθώς υπάρχουν αναφορές ότι η Οζολίνα έχασε τον έλεγχο αφού η μηχανή της χτυπήθηκε από άλλον μοτοσικλετιστή.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η όμορφη μηχανόβια, μητέρα ενός 13χρονου αγοριού, ήθελε να διασχίσει τα ελληνικά σύνορα αλλά δεν της επετράπη η είσοδος στην Ε.Ε λόγω των περιορισμών εξαιτίας του συνεχιζόμενου ρωσικού πολέμου στην Ουκρανία.

Στις 18 Ιουλίου, η Οζολίνα είχε ανεβάσει μία ανάρτηση στα social media από τα ελληνικά σύνορα όπου έγραφε: «Τέσσερις χιλιάδες χιλιόμετρα από το σπίτι. Η Ελλάδα με έχασε, αλλά δεν έχασε τη μοτοσικλέτα μου. Ναι. Βρέθηκα στην Ελλάδα με τα πόδια. Αγόρασα ένα μαγνητάκι και επέστρεψα πίσω στην Τουρκία. Αναστατώθηκα που δεν κατάφερα να κάνω βόλτα στην Ευρώπη, αλλά όχι πολύ, γιατί ήξερα ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Kαι γι΄αυτό το λόγο, προχώρησα. Για να κατακτήσω την όμορφη, ζεστή και φιλόξενη Τουρκία».

Αποτίοντας φόρο τιμής στην συμπατριώτισσά του, ο Αντρέι Ιβανόφ, πρόεδρος της Ένωσης MotoMoscow δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η MotoTanya δεν είναι πια μαζί μας. Είχε μια λαμπρή και όμορφη ζωή. Εκατομμύρια άνθρωποι την ακολούθησαν. Ίσως δεν υπάρχει ούτε ένας μοτοσικλετιστής στη χώρα που να ήταν αδιάφορος για την Τατιάνα. Τη λάτρευαν, τη ζήλευαν, τη θαύμαζαν, την αντέγραφαν, τη βράβευαν ως κορυφαία μπλόγκερ και ταυτόχρονα τη συζητούσαν και τη συκοφαντούσαν. Τώρα το μόνο που απομένει είναι η μνήμη της».

Η Οζολίνα είδε για πρώτη φορά το φως της ημέρας τον Μάρτιο του 1986 στο Ομσκ της Ρωσίας. Αργότερα μετακόμισε στη Μόσχα όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως οικονομολόγος. Σύντομα όμως κατάλαβε ότι το μεγάλο της πάθος ήταν οι μηχανές.

Πριν από δέκα χρόνια άρχισε να γίνεται δημοφιλής όταν ξεκίνησε να δημοσιεύει στα social media εικόνες και βίντεο από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο με την εντυπωσιακή κόκκινη BMW.

Το στιλ της, σε συνδυασμό με τα ακροβατικά στη μηχανή, την βοήθησα να αποκτήσει γρήγορα πολλούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Κρήτη με τον μέλλοντα σύζυγο και τα παιδιά τους ο Παντελής Τουτουντζής για την ονομαστική του εορτή


Ο μπλε «Διόνυσος» της τελετής έναρξης σπάει την σιωπή του μετά τις αντιδράσεις για τον Μυστικό Δείπνο


Γρίφος το φοιτητικό σπίτι, αυξήσεις σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη - Δείτε τις τιμές για ενοικίαση ή αγορά ανά περιοχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης