Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών απειλεί τον Ερντογάν: Ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσέιν

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών απειλεί τον Ερντογάν: Ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσέιν

Η ανάρτηση του ισραηλινού υπουργού ήρθε λίγες ώρες μετά τις απειλές του Τούρκου προέδρου - Η απάντηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών

MixCollage-29-Jul-2024-12-32-AM-1869
Με μια ανάρτηση στο Χ ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ίσραελ Κατζ, απάντησε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος νωρίτερα απειλούσε ότι αν χρειαστεί η Τουρκία θα εισβάλει στο Ισραήλ.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, ανήρτησε την φωτογραφία του Τούρκου προέδρου αλλά και του ιρακινού πρώην προέδρου του Ιράκ, Σαντάμ Χουσέιν, λέγοντας ότι βαδίζει στα βήματα του.


Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσεΐν και απειλεί να επιτεθεί στο Ισραήλ. Απλά αφήστε τον να θυμηθεί τι συνέβη εκεί και πώς τελείωσε».

Κλείσιμο
Η απάντηση στον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών ήρθε από το τουρκικό ΥΠΕΞ το οποίο, σύμφωνα με το Anadolu, ανέφερε πως: «Όπως ήρθε το τέλος του γενοκτονικού Χίτλερ, έτσι θα τελειώσει και του γενοκτονικού Νετανιάχου».



Είχαν προηγηθεί τα όσα είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού απείλησε ευθέως το Ισραήλ, σε συνεδρίαση του κόμματός του και μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για ευθεία παρέμβαση όπως έγινε με την περίπτωση της Λιβύης.

Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο haberler.com, αναφέρθηκε στην πρόοδο της Τουρκίας στην αμυντική βιομηχανία και είπε: «Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα στην Παλαιστίνη. Όπως ακριβώς μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτούς. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίζει να το κάνουμε. Απλά πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να κάνουμε αυτά τα βήματα».



Ειδήσεις σήμερα:

Κέρκυρα: Διακοπές με τον γιο της είχε πάει η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα

Απειλές Ερντογάν προς το Ισραήλ: Όπως ακριβώς μπήκαμε στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτούς

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το Συμπόσιο των Θεών και όχι ο Μυστικός Δείπνος η έμπνευση για το σόου με τον μπλε Διόνυσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης