ΗΠΑ: Ακλόνητη η υποστήριξη της Κάμαλα Χαρίς στο Ισραήλ μετά την επίθεση στο Γκολάν

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί και παρακολουθεί στενά το θέμα της επίθεσης με ρουκέτα σε γήπεδο ποδοσφαίρου στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν

Η υποστήριξη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις στην ασφάλεια του Ισραήλ είναι "ακλόνητη", δήλωσε την Κυριακή ο σύμβουλός της για την εθνική ασφάλεια Φιλ Γκόρντον, προσθέτοντας ότι η αντιπρόεδρος έχει ενημερωθεί και παρακολουθεί στενά το θέμα της επίθεσης με ρουκέτα σε γήπεδο ποδοσφαίρου στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν.

"Η αντιπρόεδρος έχει ενημερωθεί και παρακολουθεί στενά τη φρικιαστική επίθεση της Χεζμπολάχ σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ματζντάλ Σαμς, στο βόρειο Ισραήλ, που έγινε το Σάββατο και σκότωσε πολλά παιδιά και εφήβους. Καταδικάζει αυτή τη φρικιαστική επίθεση και θλίβεται για όλους όσοι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν".

"Το Ισραήλ συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές για την ασφάλειά του και η υποστήριξη της αντιπροέδρου στην ασφάλεια του Ισραήλ είναι ακλόνητη", ανέφερε ο Γκόρντον, σύμφωνα με ανακοίνωση.





Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν απαντήσεις για τον θάνατο του 57χρονου οδηγού απορριμματοφόρου στη Φυλή - Γιατί «τσούλησε» το όχημα και τον παρέσυρε

Ο Τζέι Ντι Βανς αντεπιτίθεται στην Τζένιφερ Άνιστον για το σχόλιό της: Αηδιαστικό αυτό που είπε για την κόρη μου


Ακατάλληλος ο Σηκουάνας μετά την χθεσινή καταιγίδα, παρά τα €1,4 δισ. που δαπανήθηκαν για τον καθαρισμό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr