Ντόναλντ Τραμπ: Αποκαλύπτει την αντίδραση της Μελάνια όταν είδε τους πυροβολισμούς στην Πενσιλβάνια

«Δεν μπορεί ακόμη καν να μιλήσει γι' αυτό - Αυτό σημαίνει ότι της αρέσω, με αγαπάει», δηλώνει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ στο Fox News

Την αντίδραση της τρίτης συζύγου του την ημέρα που γλίτωσε παρά τρίχα στην Πενσιλβάνια, αποκάλυψε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο Fox News.

Mιλώντας στη δημοσιογράφο Λόρα Ίνγκραχαμ, ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα με τους Ρεπουμπλικάνους μίλησε για τις αντιδράσεις της Μελάνια, η οποία παρακολουθούσε ζωντανά από την τηλεόραση την προεκλογική ομιλία. «Η Μελάνια δυσκολεύεται ακόμη να μιλήσει για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου στις 13 Ιουλίου», υποστήριξε ο Τραμπ.

O Τραμπ είχε την τύχη με το μέρος του, αφού από τα πυρά που εκτόξευσε ο 20χρονος Τόμας Κρουκς, μόνο μία σφαίρα τον πέτυχε στο πάνω μέρος του δεξιού αυτιού του. Η ανάρρωσή του ήταν ταχύτατη.

Η Μελάνια δεν ήταν παρούσα στην ομιλία του συζύγου της αλλά όπως είπε ο ίδιος, τον έβλεπε ζωντανά μέσω τηλεόρασης. «Παρακολουθούσε. Παρακολουθούσε ζωντανά. Ήταν παντού. Ήταν στην τηλεόραση», είπε ο Τραμπ απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο του Fox News.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος συνέχισε λέγοντας ότι η σύζυγός του αποφεύγει να μιλάει για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του. «Δεν μπορεί καν να μιλήσει γι’ αυτό», είπε προσθέτοντας ότι αυτό είναι ενδεικτικό των συναισθημάτων της για εκείνον.

«Δεν πειράζει, αυτό σημαίνει ότι της αρέσω, με αγαπάει. Θα μπορούσε να μιλάει ελεύθερα γι’ αυτό, δεν είμαι τόσο σίγουρος για το τι είναι καλύτερο. Είτε της αρέσω είτε με αγαπάει, αυτό είναι ωραίο», συμπλήρωσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόρισμα Αρείου Πάγου για υποκλοπές: Καμία σχέση του Predator με κρατικές υπηρεσίες - Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ - Σε δίκη 4 υπεύθυνοι των ιδιωτικών εταιρειών

Αμετανόητος ο Πολάκης: Είμαι εδώ, θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ- Γεωργιάδης: - «Δειλός ήσασταν πάντα»


Ρωσία, Ιράν και Κίνα επιδιώκουν να επηρεάσουν τις αμερικανικές εκλογές - Ποιον στηρίζουν ανάμεσα σε Τραμπ και Χάρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr