Ιταλία: Τουρίστρια βούτηξε τόπλες σε σιντριβάνι της Φλωρεντίας - Δείτε βίντεο

Ιταλία: Τουρίστρια βούτηξε τόπλες σε σιντριβάνι της Φλωρεντίας - Δείτε βίντεο

Πριν μερικές ημέρες, μια άλλη τουρίστρια προσποιήθηκε ότι κάνει… σεξ με ενα εμβληματικό άγαλμα στημν ίδια πόλη

toples_12
Θέλοντας να δροσιστεί, μια ξένη τουρίστρια δεν δίστασε να βγάλει τη μπλούζα της δημοσίως και να βουτήξει σε σιντριβάνι της Φλωρεντίας, μιας πόλης με αναρίθμητους καλλιτεχνικούς θησαυρούς και τεράστια καλλιτεχνική κληρονομιά.

Το βίντεο με την τουρίστρια, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media με πολλούς ακολούθους, αλλά και ντόπιους να διαμαρτύρονται για την ανάρμοστη συμπεριφορά της.




Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η ξανθιά τουρίστρια έκανε τόπλες νυχτερινό μπάνιο στο σιντριβάνι στην πλατεία του Αγίου Πνεύματος. Το μόνο που φορούσε ήταν ένα μαύρο εσώρουχο.

Απολαμβάνοντας το μπάνιο, η νεαρή κοπέλα προσπαθούσε να πείσει και άλλους να ακολουθήσουν τα βήματά της, αλλά κανείς δεν φαινόταν πρόθυμος να πέσει στο σιντριβάνι.

toples_florence
toples_florence2


Το σχετικό βίντεο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο λογαριασμός «Welcome to Florence» με τους ντόπιους να αντιδρούν έντονα, ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές καλύτερη αστυνόμευση.

Όπως σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα, το περιστατικό αυτό ήταν το δεύτερο φέτος, που εξόργισε τους κατοίκους της Φλωρεντίας.

florence_sex
florence_sex2


Πρόσφατα μία άλλη τουρίστρια σκαρφάλωσε στο άγαλμα του Βάκχου κι έβγαλε μία σειρά από φωτογραφίες σε άσεμνες στάσεις. Η τουρίστρια, η εθνικότητα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ανέβηκε σε ένα εμβληματικό άγαλμα του Βάκχου του Giambologna, στην περιοχή Borgo San Jacopo της Φλωρεντίας, και προσποιήθηκε ότι κάνει… σεξ με τον άνδρα από χαλκό.

Η αστυνομία, μάλιστα, τόνισε ότι κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα της επιβληθεί πρόστιμο.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τραμπ αποκαλύπτει την αντίδραση της Μελάνια όταν είδε τους πυροβολισμούς στην Πενσιλβάνια

Αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο στη Σουρωτή - Νεκρός ένας 18χρονος, διασωληνωμένος ο 47χρονος πατέρας του


Πόρισμα Αρείου Πάγου για υποκλοπές: Καμία σχέση του Predator με κρατικές υπηρεσίες - Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ - Σε δίκη 4 υπεύθυνοι των ιδιωτικών εταιρειών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης