Ινδονησία: Άνδρας μαχαίρωσε φίλο του, επειδή διαφώνησαν στο αν «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;»

Ο δράστης συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 18 ετών

Ένας άνδρας στην Ινδονησία φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον φίλο του, επειδή διαφώνησαν πάνω σε ένα «φιλοσοφικό» ερώτημα που έχει απασχολήσει πολλούς ανθρώπους: τι ήρθε πρώτο, η κότα ή το αυγό;

Ο ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως DR, μαχαίρωσε τον Καντίρ Μάρκους, 47 ετών, από μια επαρχία της Ινδονησίας, 15 φορές αφού διαπληκτίστηκαν για το αίνιγμα στις 24 Ιουλίου, δήλωσε αξιωματικός της έρευνας, σύμφωνα με τον Independent.

Ο DR κάλεσε τον Markus, ο οποίος είχε έρθει για να εξοφλήσει ένα χρέος, για ένα ποτό και άρχισε να θέτει μια σειρά από γρίφους, με τελευταίο το αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Μάρκους έφευγε όταν άρχισε ο καυγάς, αλλά ο DK άρπαξε ένα στιλέτο και τον κυνήγησε με το ποδήλατό του και στη συνέχεια με τα πόδια πριν τον μαχαιρώσει, ανέφερε η αστυνομία. Έπειτα, ο ύποπτος συνελήφθη, ενώ κατηγορείται για δολοφονία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 18 ετών εάν καταδικαστεί.

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε ένα badik, το παραδοσιακό στιλέτο των παράκτιων φυλών του νότιου Σουλαουέζι,στην Ινδονησία, για να διαπράξει τη δολοφονία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρεις ελαφρά τραυματίες από τη σύγκρουση φορτηγού με τρένο με 130 επιβάτες στην Αυλίδα - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη για Μάτι: Υπήρχε παντού οσμή θανάτου αλλά πουθενά το κράτος - Τι κατέθεσαν σήμερα οι μάρτυρες για την τραγωδία

Δώρα Γκουντούρα: Άρχισαν να ουρλιάζουν, δεν άφηναν να συνεχιστεί ο αγώνας, καταγγέλλει ο σύντροφός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr