Ατλάντα: Η Megan Thee Stallion εμφανίστηκε στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις

«Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία με την πρώτη μαύρη γυναίκα πρόεδρο», δήλωσε η καλλιτέχνιδα κατά την εμφάνισή της

Το κοινό της Ατλάντα στη Τζόρτζια που παρευρέθηκε στο Georgia State Convocation Center ξεσήκωσε την Τρίτη 30 Ιουλίου η ράπερ Megan Thee Stallion, η οποία ερμήνευσε στη σκηνή πολλές γνωστές επιτυχίες της, όπως το «Savage».

Η Megan Thee Stallion, τρεις φορές νικήτρια Grammy, εμφανίστηκε στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας της αντιπροέδρου των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, ως πιθανή υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Η Megan φορούσε ένα στενό, μπλε ιλεκτρίκ παντελόνι με ένα κρουαζέ σακάκι, ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά και μια ασορτί γραβάτα, τα οποία σε συνδυασμό με το κόκκινο κραγιόν που φορούσε θύμιζαν τη σημαία των ΗΠΑ.

Βέβαια, η εμφάνισή της, αν και αξιομνημόνευτη, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει η Stallion το κοινό της, ήταν σε ελαφρώς πιο χαμηλούς τόνους, μιας και επρόκειτο για προεκλογική εκστρατεία. Καθώς ερμήνευε την viral επιτυχία της «Mamushi», το κοινό τραγουδούσε μαζί της, αλλά όταν ξεκίνησε να τραγουδά το τραγούδι «Body», πέρασε στο επόμενο στάδιο, αποδεικνύοντας σε όλους τον λόγο που επιλέχθηκε να βγει στη σκηνή «διαδέχοντας» την Κάμαλα Χάρις.



«Τώρα ξέρω ότι οι κυρίες στο κοινό αγαπούν το σώμα τους», είπε μόλις βγήκε από το χορευτικό διάλειμμα του “Mamushi”. «Και αν θέλετε να συνεχίσετε να αγαπάτε το σώμα σας - ξέρετε ποιον να ψηφίσετε!» Καθώς ερμήνευε το remix του «Savage», είπε στο κοινό ότι οι «πραγματικοί άγριοι» ψηφίζουν. «Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, στην Ατλάντα! Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία με την πρώτη γυναίκα πρόεδρο», δήλωσε η καλλιτέχνιδα. «Την πρώτη μαύρη γυναίκα πρόεδρο! Ας το κάνουμε!», είπε η Megan Thee Stallion, που ανέκαθεν ήταν γνωστό ότι υπερασπίζεται σθεναρά τις πολιτικές της απόψεις.




Ειδήσεις σήμερα:

Αίας Μανθόπουλος: Ο γιος του υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ - Κάνοντάς τον υπερήφανο, έγραψε ο 18χρονος

Πέθανε ο Νίκος Κυριακίδης, ο Νιόνιος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ιταλός κολυμβητής, Τόμας Τσεκόν, είναι για τα social media «ο πιο όμορφος αθλητής»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr