Καβγάς Μαδούρο και Μασκ - Τον προσκάλεσε σε ζωντανό αγώνα πάλης γιατί τον είπε δικτάτορα

Ο ιδιοκτήτης του Χ εμφανίζεται έτοιμος να αναμετρηθεί με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας και λέει ότι θα τον κερδίσει γιατί έχει και… λέιζερ στο Διάστημα

Μια νέα μεγάλη μάχη «ψήνεται» στο Ιντερνετ μεταξύ του Έλον Μασκ και του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο που την περασμένη εβδομάδα κέρδισε για τρίτη φορά της εκλογές, εν μέσω σοβαρών καταγγελιών για νοθεία.

Την αρχή έκανε ο Μασκ που δεν χάνει καμιά ευκαιρία να καβγαδίσει με τους συνομιλητές του και, καμιά φορά, να τους προκαλέσει σε ένα γύρο πάλης.

Σε μια αναφορά στις καταγγελίες που έγιναν για τις εκλογές, ο Μασκ κατηγόρησε τον Μαδούρο για «μεγάλη εκλογική απάτη».


Έκανε μάλιστα retweet στην ανάρτηση του προέδρου της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, που έγραψε: «Μαδούρο φύγε! Στη Βενεζουέλα επέλεξαν να δώσουν τέλος στη κομμουνιστική δικτατορία του Νικολάς Μαδούρο. Τα δεδομένα δείχνουν συντριπτική νίκη της αντιπολίτευσης και ο κόσμος περιμένει να αναγνωρίσεις την ήττα έπειτα από χρόνια σοσιαλισμού, μιζέριας, παρακμής και θανάτου».



Οι αναρτήσεις του Μασκ δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ίδιο τον Μαδούρο, ο οποίος αποκάλεσε τον δισεκατομμυριούχο «απειλή για τη Βενεζουέλα» και τον κάλεσε να παλέψουν.



«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν μια εικονική πραγματικότητα και ποιος ελέγχει την εικονική πραγματικότητα; Ο νέος μας μεγάλος εχθρός, ο διάσημος Έλον Μασκ», είπε ο Μαδούρο και πρόσθεσε: «Θέλεις να παλέψουμε; Ας το κάνουμε. Έλον Μασκ, είμαι έτοιμος, δεν σε φοβάμαι. Ας παλέψουμε, όπου θέλεις».

Ο Μασκ σήκωσε το γάντι που του έριξε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας και απάντησε μονολεκτικά μέσα από το X: «Αποδέχομαι».



Όσο για το έπαθλο της μάχης, φαίνεται ότι ο Μασκ το «έστησε» προς όφελός του. Αν κερδίσει ο ίδιος, έγραψε σε ανάρτησή του ο Μαδούρο οφείλει να παραιτηθεί. Αν όμως κερδίσει ο Μαδούρο, ο Μασκ υπόσχεται να τον στείλει μια δωρέαν βόλτα… στον Άρη.



Είχε όμως και άλλες προκλητικές αναρτήσεις, στις οποίες έλεγε ότι ο Μαδούρο «θα δειλιάσει» και δεν θα κατέβει στον αγώνα...



...ενώ θυμήθηκε και την παλιά του κόντρα με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook, γράφοντας ότι αν μπουν οι δύο τους με τον Μαδούρο στο ρινγκ να παλέψουν «μόνο ένας από τους τρεις θα βγει».



Σε άλλη ανάρτηση εξήγησε ότι ο Μαδούρο «είναι μεγαλόσωμος και πιθανόν ξέρει πώς να παλέψει, οπότε θα είναι πραγματική μάχη. Ο Ζουκ [ενν, τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ] είναι μικρούλης, οπότε η μάχη θα είναι σύντομη, λολ».



Και γιατί ακριβώς θα κερδίσει ο Μασκ τον Μαδούρο; Το εξήγησε ο ίδιος: «Έχει λέιζερ στο Διάστημα; Γιατί εγώ έχω!»



Τα επίσημα αποτελέσματα δίνουν στον Μαδούρο το 51% κατά την αναμέτρηση της Κυριακής και στον αντίπαλό του, Εδμούντο Γκονζάλες, το 44%. Διεθνείς παρατηρητές μιλούν πάντως για έλλειψη διαφάνειας και αδυναμία να πιστοποιήσουν τα αποτελέσματα.



Ειδήσεις σήμερα:

Αίας Μανθόπουλος: Ο γιος του υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ - Κάνοντάς τον υπερήφανο, έγραψε ο 18χρονος

Πέθανε ο Νίκος Κυριακίδης, ο Νιόνιος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ιταλός κολυμβητής, Τόμας Τσεκόν, είναι για τα social media «ο πιο όμορφος αθλητής»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr