ΗΠΑ: Η ποινή του Χάντερ Μπάιντεν θα ανακοινωθεί στις 13 Νοεμβρίου

ΗΠΑ: Η ποινή του Χάντερ Μπάιντεν θα ανακοινωθεί στις 13 Νοεμβρίου

Οκτώ ημέρες μετά τις προεδρικές εκλογές - Δικαστήριο τον έχει κρίνει ένοχο για παράνομη οπλοκατοχή

hunter_biden
Ο Χάντερ Μπάιντεν, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, θα μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί στις 13 Νοεμβρίου, αφού οι ένορκοι τον έκριναν ένοχο για παράνομη οπλοκατοχή, σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο.

Η ποινή θα ανακοινωθεί από τη δικαστή Μαριέλεν Νορέικα οκτώ ημέρες μετά τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τη νυν αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

Η ποινή που προβλέπεται για κατηγορίες αντίστοιχες με αυτές του Χάντερ Μπάιντεν είναι 15-21 μήνες όμως σπανίως οι κατηγορούμενοι οδηγούνται στις φυλακές, εφόσον τηρούν τους όρους υπό τους οποίους αφέθηκαν ελεύθεροι πριν από τη δίκη τους.

Ο Τζο Μπάιντεν είχε εκδώσει μια ανακοίνωση μετά την καταδίκη του γιου του, αναφέροντας ότι αποδέχεται την κρίση του δικαστηρίου.

Κλείσιμο
Ο Χάντερ Μπάιντεν είναι το πρώτο παιδί εν ενεργεία προέδρου που καταδικάζεται για ποινικό αδίκημα. Το δικαστήριο του Γουίλμινγκτον τον έκρινε ένοχο στις 11 Ιουνίου επειδή το 2018 αγόρασε ένα όπλο διαβεβαιώνοντας ψευδώς ότι δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Χανίγια: Μνημόσυνο στην Αγία Σοφία κάνει ο Ερντογάν

Έτσι γεννήθηκε, έχει ηττηθεί από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα - Η τοποθέτηση της Ιρλανδής μποξέρ που νίκησε την Κελίφ - Δείτε βίντεο

Κράσικοφ: Ο εκτελεστής που ο Πούτιν «καιγόταν» να πάρει πίσω, επέστρεψε στη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης