Βρετανία: Το BBC αφαίρεσε διαφήμιση για το Children in Need όπου συμμετείχε ο 17χρονος ύποπτος για τη δολοφονία τριών παιδιών

Βρετανία: Το BBC αφαίρεσε διαφήμιση για το Children in Need όπου συμμετείχε ο 17χρονος ύποπτος για τη δολοφονία τριών παιδιών

Στο βίντεο που είχε δημοσιευτεί το 2018, ήταν ντυμένος ως Doctor Whο, για να μοιάζει στον σταρ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς

bbc
Το BBC αφαίρεσε τη διαφημιστική καμπάνια που είχε γίνει το 2018 για τη φιλανθρωπική οργάνωση «Children in Need» του καναλιού καθώς σε αυτή συμμετείχε ο 17χρονος-σήμερα- Άξελ Ρουντακουμπάνα που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι σε μικρά παιδιά, σε μια σχολή χορού του Σάουθπορτ, σκοτώνοντας τρία κοριτσάκια.

Στο βίντεο που είχε δημοσιευτεί ήταν ντυμένος ως Doctor Who, φορώντας μια καμπαρντίνα και γραβάτα για να μοιάζει στον σταρ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς.

Το βίντεο του BBC:

Watch Southport stabbing suspect Axel Rudakubana star as Doctor Who in BBC Children in Need promo

Κλείσιμο
Εκπρόσωπος του BBC Children in Need είπε ότι το κλιπ αφαιρέθηκε από όλες τις πλατφόρμες «από σεβασμό» προς τα θύματα. «Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζονται σε όλους όσους επηρεάστηκαν από αυτή τη συγκλονιστική υπόθεση», είπε.

Το SkyNews σημειώνει ότι ο έφηβος βρέθηκε στο βίντεο μέσω πρακτορείου casting και δεν είχε καμία σχέση με κανένα project του Children In Need.

Ο 17χρονος- σήμερα- εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη, κατηγορούμενος για τις δολοφονίες της Alice Dasilva Aguiar, εννέα ετών, της 6χρονης Bebe King και της 7χρονης Elsie Dot Stancombe.

Κατηγορείται επίσης για τις απόπειρες δολοφονίας της δασκάλας της γιόγκα Leanne Lucas, του επιχειρηματία John Hayes και οκτώ παιδιών, που δεν κατονομάζονται για νομικούς λόγους, και για την κατοχή ενός κουζινομάχαιρου με κυρτή λεπίδα.

Μια ακρόαση για την ένσταση και την προετοιμασία της δίκης έχει οριστεί για τις 25 Οκτωβρίου στο Liverpool Crown Court, με μια προσωρινή ημερομηνία δίκης, διάρκειας έξι εβδομάδων, προγραμματισμένη για τις 20 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Ειδήσεις σήμερα:

Η παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες - Βίντεο, φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ντούσκος: Η ομοσπονδία και ο προπονητής είναι λάθος, χρωστάω μια συγγνώμη στους Έλληνες - Δείτε βίντεο

Οικογένεια στη Ναύπακτο γλίτωσε για δευτερόλεπτα από δέντρο που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης