«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη βία», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ μετά τις ταραχές που ξέσπασαν σε πολλές πόλεις της χώρας, κατά τη διάρκεια αντιμεταναστευτικών, αντιμουσουλμανικών διαδηλώσεων.
Ο Στάρμερ, που ανέλαβε την πρωθυπουργία μόλις πριν από έναν μήνα, είχε μια τηλεφωνική σύσκεψη με τους κυριότερους υπουργούς του σήμερα και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση «στηρίζει την αστυνομία ώστε να κάνει όλες τις αναγκαίες ενέργειες για να κρατήσει ασφαλείς τους δρόμους», ανέφερε ένας εκπρόσωπός του.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.