Τζίμι Κάρτερ: Ο 99χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ελπίζει να «ζήσει αρκετά» για να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις

Τζίμι Κάρτερ: Ο 99χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ελπίζει να «ζήσει αρκετά» για να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις

«Προσπαθώ απλώς να αντέξω» είπε, σύμφωνα με τον εγγονό του, τον Τζέισον

carter
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, 99 ετών, ο οποίος δέχεται παρηγορητική φροντίδα στο σπίτι του από τον Φεβρουάριο του 2023, ελπίζει να ζήσει ακόμη αρκετά για να προλάβει να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, σύμφωνα με μια αμερικανική εφημερίδα.

Η Atlanta Journal-Constitution, που κυκλοφορεί στην Πολιτεία της Τζόρτζια απ’ όπου κατάγεται ο Κάρτερ, μετέφερε σήμερα δηλώσεις ενός εγγονού του πρώην προέδρου, ο οποίος την 1η Οκτωβρίου θα κλείσει έναν αιώνα ζωής. Ο Κάρτερ απάντησε αυτήν την εβδομάδα σε μια ερώτηση του γιου του, του Τσιπ Κάρτερ, που ήθελε να μάθει αν ελπίζει να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

«Προσπαθώ απλώς να αντέξω για να μπορέσω να ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις», απάντησε ο Τζίμι Κάρτερ, σύμφωνα με τον εγγονό του, τον Τζέισον.

Ο Τζίμι Κάρτερ «είναι ζωηρός και ενδιαφέρεται για την πολιτική και τον πόλεμο στη Γάζα» τις τελευταίες ημέρες, πρόσθεσε ο εγγονός του.

Κλείσιμο
Ο Κάρτερ (1977-1981) είναι ο η γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Κάμαλα Χάρις, 59 ετών, εξασφάλισε το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου μετά την απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Αυτό που βλέπετε δεν είναι πισίνα, είναι πηγάδι και δεξαμενή - ΘΕΜΑ: Πρώτη φορά βλέπουμε πηγάδι με... ξαπλώστρες!

Τραγωδία για οικογένεια τουριστών στην Κρήτη: Νεκρός ο 50χρονος πατέρας - Η μοιραία βουτιά στην Ντία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ιμάν Κελίφ εξασφάλισε μετάλλιο στην πυγμαχία και ξέσπασε σε κλάματα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης