Κάμαλα Χάρις: Δίωξη σε άνδρα που απείλησε ότι θα την κάψει ζωντανή

Σε άλλο μήνυμα έλεγε ότι η Χάρις «θα μετανιώσει που προσπάθησε να γίνει πρόεδρος»

Ένας άνδρας από τη Βιρτζίνια κατηγορείται ότι εξαπέλυσε βίαιες απειλές σε βάρος της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, λίγες ημέρες αφότου ξεκίνησε την εκστρατεία της για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Στον Φρανκ Καρίλο ασκήθηκε δίωξη την περασμένη Παρασκευή από ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βιρτζίνια επειδή φέρεται ότι ανήρτησε σειρά μηνυμάτων με στόχο τη Χάρις στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης GETTR.

Η Χάρις είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών, αντίπαλος του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

«Την Κάμαλα Χάρις πρέπει να την κάψουν ζωντανή, θα το κάνω εγώ προσωπικά εάν δεν το κάνει κάποιος άλλος» φέρεται να έγραψε σε μια ανάρτησή του ο Καρίλο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Σε άλλο μήνυμα έλεγε ότι η Χάρις «θα μετανιώσει που προσπάθησε να γίνει πρόεδρος».

Τα μηνύματα αναρτήθηκαν στις 27 Ιουλίου, έξι ημέρες αφού ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απέσυρε την υποψηφιότητά του και δήλωσε ότι στηρίζει τη Χάρις.

Στον ίδιο λογαριασμό αναρτήθηκαν μηνύματα σε βάρος του Μπάιντεν και του διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι. Πράκτορες του FBI κατέσχεσαν ένα τουφέκι και ένα περίστροφο κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του Καρίλο, ο οποίος θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον δικαστή. Δεν είναι γνωστό αν έχει δικηγόρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου καθαρίζει τους τουρίστες από την άμμο πριν μπουν στο όχημα - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραγουανή κολυμβήτρια απομακρύνθηκε αιφνιδίως από το Ολυμπιακό Χωριό, την κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr