Εκλογές στις ΗΠΑ: Την επιλογή του Τιμ Γουόλς στηρίζουν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα

«Ο κυβερνήτης Τιμ Γουόλς πιστεύει ότι η κυβέρνηση εργάζεται για να μας εξυπηρετεί. Όχι μόνο κάποιους από εμάς, αλλά όλους μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Τιμ Γουόλς για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

«Όπως ακριβώς η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, ο κυβερνήτης Τιμ Γουόλς πιστεύει ότι η κυβέρνηση εργάζεται για να μας εξυπηρετεί. Όχι μόνο κάποιους από εμάς, αλλά όλους μας» γράφει, μεταξύ άλλων, ο Μπαράκ Ομπάμα και προσθέτει: «Αυτό είναι που τον κάνει εξαιρετικό κυβερνήτη και αυτό είναι που θα τον κάνει ακόμη καλύτερο αντιπρόεδρο. Η Μισέλ και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχείς για τον Τιμ και την Γκουέν, την οικογένειά τους και τη χώρα μας».



«Η Κάμαλα έχει επιλέξει έναν ιδανική συνεργάτη και με αυτή την επιλογή, έδειξε ακριβώς όλα όσα αντιπροσωπεύει. Ο κυβερνήτης Γουόλς διαθέτει τις αξίες και την ακεραιότητα να μας κάνει υπερήφανους» τονίζεται σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης.


Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι αυτή η Βρετανία ή η Σοβιετική Ένωση;» - Ο Μασκ κριτικάρει τη σύλληψη ενός άνδρα για σχόλια στο Facebook

Καμπανάκι ΠΟΥ για Covid-19: Ο ιός αλλάζει συνεχώς, κάτι που μας εκθέτει όλους σε κίνδυνο

Η Κάμαλα Χάρις επιλέγει τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr