«Πόλεμος» στο Twitter - Δικτάτορας ο Ερντογάν, λέει ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ και η Άγκυρα απαντά

Η ανάρτηση Κατς με αφορμή το τουρκικό μπλοκάρισμα στο Instagram και η επίσημη απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας

Νέα αντιπαράθεση μέσω αναρτήσεων στο «Χ» σημειώθηκε μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, με αφορμή την ανάρτηση του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών Ισραέλ Κατς με επικριτικά σχόλια εναντίον του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ανάρτησή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, κατηγορεί τον Κατς ότι «έχει συνηθίσει να κάνει κοινότυπες δηλώσεις, γεμάτες συκοφαντίες και ψέματα, στοχοποιώντας τη χώρα μας και τον πρόεδρο μας».

«Εδώ και αρκετό καιρό, το εν λόγω πρόσωπο δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Η Τουρκική Δημοκρατία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους με τον πιο ισχυρό τρόπο» καταλήγει το τουρκικό ΥΠΕΞ.



Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ σε ανάρτησή του στράφηκε κατά του Ταγίπ Ερντογάν με μία ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Χθες, ο αντισημίτης δικτάτορας Ερντογάν επιτέθηκε φραστικά στις ΗΠΑ και τα δυτικά κράτη, λέγοντας ότι "αιχμαλωτίστηκαν από τους σιωνιστές του Ισραήλ". Ερντογάν, αυτοί που κρατούνται όμηροι είναι οι πολίτες της Τουρκίας, παγιδευμένοι στη δικτατορία σου. Μπλοκάρατε το Instagram για 57 εκατομμύρια χρήστες στη χώρα σας, αλλά αφήσατε πρόσβαση στον δικό σας λογαριασμό στο Instagram. Όσες επιθέσεις κι αν γίνουν εναντίον μου, θα συνεχίσω να αποκαλύπτω την αλήθεια στους πολίτες της Τουρκίας και του κόσμου. Ένας ηγέτης που αγκαλιάζει τη Χαμάς, καταπιέζει το λαό του και συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας είναι δικτάτορας», τόνισε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ.

Δείτε την ανάρτηση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ:


Ειδήσεις σήμερα:

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχέση ζωής του Ντουπλάντις με τον Καραλή - Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, είπε ο Σουηδός για τον Έλληνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr