Ισραήλ: Βίντεο της πρεσβείας στην Ελλάδα από την επίθεση της Χεζμπολάχ με drones

Ισραήλ: Βίντεο της πρεσβείας στην Ελλάδα από την επίθεση της Χεζμπολάχ με drones

Στο βίντεο διακρίνεται μια έκρηξη σε κεντρική λεωφόρο σε ώρα αυξημένης κίνησης - Από την επίθεση, τραυματίστηκαν συνολικά 19 άτομα

israel_drones
Ένα νέο βίντεο από την επίθεση της Χεζμπολάχ με drones στο βόρειο Ισραήλ, σε Ναχαρίχια και Γαλιλαία, δημοσίευσε ο λογαριασμός της ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα. Από την επίθεση αυτή, τραυματίστηκαν 19 άτομα, με το ένα εξ αυτών σοβαρά.

Στο βίντεο, διακρίνεται μια έκρηξη στη μέση μιας λεωφόρου στη δυτική Γαλιλαία, σε ώρα αυξημένης κίνησης.



Κλείσιμο
Για το περιστατικό στη Ναχαρίγια, οι IDF ανέφεραν πως έχουν ξεκινήσει διερεύνηση, τονίζοντας πως, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, η έκρηξη προκλήθηκε από δικό τους αναχαιτιστικό πύραυλο, που για κάππιο λόγο έχασε τον στόχο και έπεσε στο οδόστρωμα, τραυματίζοντας πολίτες.

Νωρίτερα σήμερα η λιβανέζικη οργάνωση ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε σειρά επιθέσεων με drone και πυραύλους στο βόρειο Ισραήλ, προειδοποιώντας ότι δεν έχει προχωρήσει ακόμα στα πολυαναμενόμενα αντίποινα για τη δολοφονία από το Ισραήλ υψηλόβαθμου διοικητή της την περασμένη εβδομάδα.

Η Χεζμπολάχ τόνισε ότι εκτόξευσε σειρά drones κατά δύο στρατιωτικών στόχων κοντά στην πόλη Άκρε στο βόρειο Ισραήλ και ότι επιτέθηκε σε όχημα του ισραηλινού στρατού σε άλλη τοποθεσία.

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι σειρά εχθρικών drone εντοπίστηκαν να εισέρχονται από τον Λίβανο και ένα εξ αυτών αναχαιτίστηκε.

Ισραηλινοί ιατρικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν, με έναν να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε εικόνες που μετέδωσε το Reuters φαίνεται να έχει σχηματιστεί κρατήρας κοντά σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό οδικό άξονα έξω από την πόλη.

Σε ανακοίνωση, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ήχησαν γύρω από την Άκρε, αλλά αυτό αποδείχθηκε εσφαλμένος συναγερμός. Δήλωσε επίσης ότι η Πολεμική Αεροπορία έπληξε δύο εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο.



Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι αυτή η Βρετανία ή η Σοβιετική Ένωση;» - Ο Μασκ κριτικάρει τη σύλληψη ενός άνδρα για σχόλια στο Facebook

Καμπανάκι ΠΟΥ για Covid-19: Ο ιός αλλάζει συνεχώς, κάτι που μας εκθέτει όλους σε κίνδυνο

Η Κάμαλα Χάρις επιλέγει τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης