Χασάν Νασράλα: Τα αντίποινα κατά του Ισραήλ θα είναι ισχυρά και αποτελεσματικά

Χασάν Νασράλα: Τα αντίποινα κατά του Ισραήλ θα είναι ισχυρά και αποτελεσματικά

Το Ισραήλ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εμποδίσει την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους, τόνισε ο επικεφαλής της Χεσμπολάχ

Hassan-Nasrallah
Το Ισραήλ έχει δίκιο να φοβάται μια επίθεση από το Ιράν και τον «άξονα της αντίστασης», τόνισε σε ομιλία του ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, στο μνημόσυνο για τον ανώτατο στρατιωτικό διοικητή της λιβανέζικης ένοπλης οργάνωσης, Φουάντ Σουκρ.

«Η απάντηση της Χεζμπολάχ στις ισραηλινές επιθέσεις θα είναι ισχυρή και αποτελεσματική» τόνισε.

Σύμφωνα με τον Νασράλα, το Ισραήλ δεν είναι πλέον η αήττητη δύναμη που νίκησε τους μεγαλύτερους αραβικούς στρατούς σε προηγούμενους πολέμους, καθώς σήμερα πρέπει να βασίζεται στην υποστήριξη των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και ορισμένων αραβικών χωρών για να αμυνθεί απέναντι σε μια αναμενόμενη ιρανική επίθεση.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, ο Νασράλα ανέφερε επίσης ότι το Ισραήλ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εμποδίσει την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους και υποστηρίζει ότι το σύνθημα «από το ποτάμι στη θάλασσα» αντανακλά τις ισραηλινές και όχι τις παλαιστινιακές φιλοδοξίες.

Κλείσιμο
Καταδίκασε επίσης την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς ότι η πείνα δύο εκατομμυρίων κατοίκων της Γάζας θα μπορούσε να είναι «δικαιολογημένη και ηθική», ενώ κατηγόρησε τον Μπενιαμίν Νετανιάχου και την κυβέρνησή του ότι αρνούνται κάθε συμφωνία ομηρίας-κατάπαυσης του πυρός με τη Χαμάς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την έναρξη της ομιλίας του, πολεμικά αεροσκάφη των IDF έσπασαν το φράγμα του ήχου ενώ πετούσαν πάνω από τη Βηρυτό. Ο Νασράλα είπε ότι οι IDF το έκαναν για να τρομάξουν όσους είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την τελετή μνήμης, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή «μικροπρεπή».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχέση ζωής του Ντουπλάντις με τον Καραλή - Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, είπε ο Σουηδός για τον Έλληνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης