Γαλλία: Μητέρα έχασε τη ζωή της, αφού το τζετ σκι της συγκρούστηκε με αυτό που οδηγούσαν οι κόρες της

Γαλλία: Μητέρα έχασε τη ζωή της, αφού το τζετ σκι της συγκρούστηκε με αυτό που οδηγούσαν οι κόρες της

Η γυναίκα κατέληξε από τραύματα στο κεφάλι λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση του τζετ σκι της με αυτό που οδηγούσαν οι 16χρονες κόρες της στη Γαλλία

tzet-ski
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 47χρονη μητέρα στη Γαλλία, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε με τον σύντροφό της συγκρούστηκε με ένα άλλο, το οποίο οδηγούσαν οι έφηβες, δίδυμες κόρες της. 

Όπως αναφέρεται στον ιστότοποy yahoo.com, η γυναίκα κατέληξε από τραύματα στο κεφάλι λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση του τζετ σκι της με το όχημα που οδηγούσαν οι 16χρονες κόρες της στη Γαλλία.

Ο σύντροφός της και οι κόρες της, από την πόλη Ανγκουλέμ της νοτιοδυτικής Γαλλίας, νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο για ελαφρά τραύματα, ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, μετά τη σύγκρουση ενώ έκαναν βόλτα στον κόλπο του Αρκαχόν, στα ανοικτά των ακτών του Ατλαντικού της Γαλλίας. Όλοι τους βρίσκονταν υπό την επίβλεψη ειδικευμένου εκπαιδευτή - όπως ορίζει ο νόμος της χώρας για όσους δεν έχουν άδεια οδήγησης τζετ σκι.

Ο Sammy Maysonnave, ο νικητής του γαλλικού πρωταθλήματος τζετ σκι του 2022, δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι αναβάτες «χρειάζονται περισσότερη εκπαίδευση, ίσως και ειδική άδεια», αναφέρει το ειδησεογραφικό μέσο, ενώ πρόσθεσε ότι οι νόμοι θα έπρεπε να είναι αυστηρότεροι για το συγκεκριμένο σπορ.

Κλείσιμο
Σημειώνεται πως οι αναβάτες μπορούν να φορούν κράνη για την προστασία τους, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Ωστόσο, η Γαλλία φέτος εισήγαγε έναν κανόνα που απαιτεί από τους αναβάτες να φορούν στολές πάχους τουλάχιστον 2 χιλιοστών για την προστασία του σώματός τους από εσωτερικούς τραυματισμούς.

Οι θάνατοι λόγω ατυχημάτων με τζετ σκι παραμένουν σπάνιοι στη Γαλλία, αλλά τα ατυχήματα έχουν γίνει πιο συχνά, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να είχαν πραγματοποιήσει 55 αποστολές διάσωσης στις ακτές του Ατλαντικού.


Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος: Φορτηγό ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε σπίτι - Δείτε φωτογραφίες


Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του ακοντισμού η Τζένγκο - Δείτε βίντεο

Νικόλ Σέρζινγκερ: Χορεύει με τους φίλους της σε πολυτελές σκάφος - Το βίντεο από τις διακοπές της



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης