Νορβηγία: Συνελήφθη για βιαιοπραγία ο γιος της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ

Νορβηγία: Συνελήφθη για βιαιοπραγία ο γιος της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 27χρονος Μάριους Μποργκ Χέιμπι φέρεται να προκάλεσε «σωματικά τραύματα» σε μια γυναίκα και «ζημιές» σε διαμέρισμα

prince-ar
Ο Μάριους Μποργκ Χέιμπι, ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας Μέτε-Μάριτ, συνελήφθη το Σαββατοκύριακο με την κατηγορία ότι χτύπησε μια γυναίκα, ανακοίνωσε την Τετάρτη (7/8) η αστυνομία της χώρας.

Ο 27χρονος είναι προγονός του διαδόχου του θρόνου Χάακον και είναι διάσημος στη Νορβηγία απ' όταν μικρό παιδί.

Η αστυνομία ανέφερε ότι νωρίς το πρωί της Κυριακής έλαβε κλήση από ένα διαμέρισμα στο Όσλο, έπειτα από διαπληκτισμό που σημειώθηκε εκεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένας άνδρας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη ημέρα.

«Καθώς μεταδίδεται από πολλά μέσα ενημέρωσης ότι αυτό το πρόσωπο [ενν. ο συλληφθείς] είναι ο Μάριους Μποργκ Χέιμπι, η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ο ύποπτος σε αυτήν την υπόθεση είναι ο Χέιμπι», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γιος της Μέτε-Μάριτ φέρεται ότι προκάλεσε «σωματικά τραύματα» στη γυναίκα και «ζημιές». Οι αρχές δεν κατονόμασαν το θύμα, αναφέροντας μόνο ότι υπήρχε μια «σχέση» μεταξύ του υπόπτου και αυτής της γυναίκας.

Η βασιλική οικογένεια δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.



Ο Μάριους Μποργκ Χέιμπι γεννήθηκε το 1997 και ήταν καρπός μιας προηγούμενης σχέσης της Μέτε-Μάριτ η οποία τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2001, παντρεύτηκε τον διάδοχο Χάακον, τον μελλοντικό βασιλιά της Νορβηγίας.

Το ζευγάρι τον μεγάλωσε μαζί με τα δύο ετεροθαλή αδέλφια του, την πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάντρα, 20 ετών σήμερα και τον πρίγκιπα Σβέρε Μάγκνους, 18 ετών. Σε αντίθεση με τα αδέλφια του ωστόσο, ο Μάριους δεν έχει κάποιον επίσημο, δημόσιο ρόλο.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας

Οκλαχόμα: Σκύλος έβαλε φωτιά σε σαλόνι σπιτιού δαγκώνοντας ένα power bank – Δείτε βίντεο

Βρετανία: Στη φυλακή τρεις κατηγορούμενοι για πρόκληση βίας - Πάνω από 100 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας απόψε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης