Πανικός σε πτήση της Korean Air από έντονες αναταράξεις, 14 τραυματίες - Δείτε φωτογραφίες

Η πτήση, η οποία μετέφερε 281 επιβάτες, αντιμετώπισε δυσκολίες λίγο μετά την απογείωση

Στους 14 είναι οι τραυματίες επιβαίνοντες, 10 επιβάτες και 4 άτομα πλήρωμα, της πτήσης της Korean Air κατά τη διάρκεια της οποίας προκλήθηκαν έντονες αναταράξεις, το Σαββατοκύριακο.

Η πτήση, η οποία μετέφερε 281 επιβάτες, αντιμετώπισε δυσκολίες λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο Incheon της Νότιας Κορέας την Κυριακή, ανέφερε η JoongAng Daily.

Δέκα επιβάτες και τέσσερις αεροσυνοδοί υπέστησαν τραυματισμούς στην πλάτη και τον αυχένα όταν το αεροπλάνο - καθ' οδόν προς τη Μογγολία - άρχισε ξαφνικά να κουνιέται βίαια για περίπου 15 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. Οι εικόνες δείχνουν να έχουν βγει οι μάσκες ενώ φαγητά και αντικείμενα όπως πιατάκια, είχαν πέσει κάτω.



«Οι άνθρωποι που δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, εκτινάχθηκαν στον αέρα», δήλωσε ο επιβάτης Kim Hae-in. «Ένας επιβάτης αναπήδησε πολύ ψηλά, χτύπησε το κεφάλι του στο ταβάνι και έπεσε στον διάδρομο», είπε ο ίδιος.

«Οι αναταράξεις άρχισαν περίπου την ώρα που οι άνθρωποι τελείωναν το φαγητό», πρόσθεσε ένας άλλος επιβάτης. «Το αεροπλάνο έπεσε απότομα, οπότε οι άνθρωποι ούρλιαζαν και τα γεύματα αναποδογύρισαν, ήταν χαοτικό».

Στους τραυματίες χορηγήθηκαν παυσίπονα μέχρι να προσγειωθούν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου: Επώνυμοι, φαντάσματα και... σκελετοί του παρελθόντος χρωστούν €123 δισ. στην Εφορία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Εθνικός Ύμνος στο Stade de France - Το 2ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος του Τεντόγλου - Βίντεο, φωτογραφίες

Γαλλία: Ζήτησαν τη βοήθεια του FBI στην έρευνα για το σαμποτάζ στον σιδηρόδρομο - Το μυστήριο e-mail που εστάλη σε μέσα ενημέρωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr