Ζελένσκι για την εισβολή στο Κουρσκ: Ο ουκρανικός στρατός ξέρει να αιφνιδιάζει

Ζελένσκι για την εισβολή στο Κουρσκ: Ο ουκρανικός στρατός ξέρει να αιφνιδιάζει

Ο ουκρανικός στρατός φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια στρατηγική αυστηρής σιωπής προς το παρόν σχετικά με τη δραστηριότητα του στο Κουρσκ 

Volodymyr_Zelensky
Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι επαίνεσε σήμερα τον ουκρανικό στρατό για την ικανότητα του «να αιφνιδιάζει» και να πετυχαίνει αποτελέσματα, κάνοντας μια έμμεση αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στη ρωσική περιοχή όπου σύμφωνα με τη Μόσχα το Κίεβο έχει εξαπολύσει μια επίθεση κατά μήκος των συνόρων.

Ο ουκρανικός στρατός φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια στρατηγική αυστηρής σιωπής προς το παρόν σχετικά με τη δραστηριότητα του στην περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας, όπου, σύμφωνα με τη Μόσχα, ο στρατός του Κιέβου επιχειρεί από την Τρίτη.

«Οι πάντες μπορούν να δουν ότι ο ουκρανικός στρατός ξέρει πως να αιφνιδιάζει. Και ξέρει πως να πετυχαίνει αποτελέσματα» δήλωσε ο Ζελένσκι σε εκδήλωση στην οποία έγινε παρουσίαση μιας νέας ψηφιακής εφαρμογής για τη μείωση της γραφειοκρατίας του στρατού.

«Αυτό αποδεικνύεται από το πεδίο της μάχης, όπου οι στρατιώτες μας όχι μόνο άντεξαν τη συντριπτική δύναμη των κατακτητών, αλλά και την καταστρέφουν με τον τρόπο που είναι απαραίτητος για την προστασία της Ουκρανίας - του κράτους και της ανεξαρτησίας μας», δήλωσε σε ένα βίντεο από την παρουσίαση το οποίο αναρτήθηκε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.


Ειδήσεις σήμερα:

Καταλανός αστυνομικός συνελήφθη στη Βαρκελώνη ως υπόπτος ότι βοήθησε τον αυτονομιστή ηγέτη Πουτζντεμόν να διαφύγει

Συνεχίζονται οι μάχες στο Κουρσκ - Στα 10 χλμ. έχουν διεισδύσει οι Ουκρανοί, «νόμιμη» η εισβολή, λέει η Κομισιόν


Ο 19χρονος τζιχαντιστής ομολόγησε ότι το χτύπημα στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη θα γινόταν με μαχαίρια και αυτοσχέδια εκρηκτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης