Ιταλία: Νέο κύμα καύσωνα μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο - Ο «Χάρος» φέρνει 40άρια

Ιταλία: Νέο κύμα καύσωνα μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο - Ο «Χάρος» φέρνει 40άρια

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να αλλάξουν βαθμιαία, με σειρά βροχοπτώσεων

italia
Νέο κύμα καύσωνα, το οποίο ονομάσθηκε «Χάρος» αναμένεται να πλήξει την Ιταλία, από το σαββατοκύριακο μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο.

Το Σάββατο και την Κυριακή η θερμοκρασία, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα αγγίξει τους 40 βαθμούς στις κεντρικές και νότιες περιφέρειες της χώρας, ενώ τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδα, ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 43 βαθμούς, κυρίως στην Κάτω Ιταλία.

Στις πόλεις στις οποίες οι μετεωρολόγοι θεωρούν ότι θα καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες, με σημαντικό ποσοστό υγρασίας, συμπεριλαμβάνονται το Μιλάνο, η Μπολώνια, η Ρώμη και η Κατάνη με τον Ακράγαντα, στο νησί της Σικελίας. Τις νυχτερινές ώρες, σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας, το θερμόμετρο δεν θα κατέβει κάτω από τους 20 βαθμούς.

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να αλλάξουν βαθμιαία, με σειρά βροχοπτώσεων, κυρίως στη βόρεια Ιταλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεία: Θεωρούμε ότι ήταν τσίμπημα καφέ αράχνης, λένε οι γιατροί στον Πύργο για τον θάνατο του 48χρονου - «Δεν υπάρχει αντίδοτο»

Βρετανία - Αποκάλυψη του BBC: Ποια είναι η ιστοσελίδα που «έσπειρε» τα fake news και υποδαύλισε τις ταραχές στη Βρετανία

Αυστρία: Νέα στοιχεία για τον 19χρονο που σχεδίαζε επίθεση σε συναυλία της Σουίφτ - Παραιτήθηκε από τη δουλειά του λίγες μέρες πριν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης