Βραζιλία: Συνετρίβη αεροσκάφος στο Σάο Πάολο, νεκροί οι 62 επιβαίνοντες - Δείτε βίντεο

Βραζιλία: Συνετρίβη αεροσκάφος στο Σάο Πάολο, νεκροί οι 62 επιβαίνοντες - Δείτε βίντεο

Επέβαιναν 58 ταξιδιώτες και 4 μέλη πληρώματος - Το μοιραίο αεροσκάφος άρχισε να περιστρέφεται γύρω-γύρω και έπεσε σαν τραπουλόχαρτο

brazil-0
Αεροσκάφος με 62 επιβαίνοντες συνετρίβη στα περίχωρα της πόλης Βινιέντο, στην πολιτεία Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τις τοπικές αρχές και τον κυβερνήτη του Σάο Πάολο, Ταρτσίζιο ντι Φρέιτας, να επιβεβαιώνουν πως όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Το δικινητήριο ATR-72 της εταιρείας Voepass εκτελούσε πτήση από το Κασκαβέλ της πολιτείας Παρανά με προορισμό το αεροδρόμιο Γκουαρούλος στο Σάο Πάολο.



Κλείσιμο



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Voepass, στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν 58 ταξιδιώτες και 4 μέλη πληρώματος. Σημειώνεται πως το αεροπλάνο είχε χωρητικότητα μέχρι 68 άτομα. 

vrazilia



Στις εικόνες από τον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας, διακρίνονται πυκνοί καπνοί να υψώνονται στον ουρανό από το σημείο όπου συνετρίβη το αεροσκάφος. Όπως φαίνεται στα βίντεο, το αεροσκάφος άρχισε να περιστρέφεται γύρω-γύρω και έπεσε σαν τραπουλόχαρτο.




Ο ιστότοπος Flightradar24 αναφέρει πως το μοιραίο αεροσκάφος είναι το PS-VPB, ένα ATR72-500 14 ετών που κατασκευάστηκε το 2010. Το τελευταίο σήμα που ελήφθη από το αεροσκάφος, ήταν περίπου μιάμιση ώρα μετά την απογείωση. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 60 δευτερολέπτων της πτήσης, ο αναμεταδότης του μετέδιδε κατακόρυφη πορεία προς το έδαφος χάνοντας ύψος από 8.000 μέχρι 24.000 πόδια το λεπτό.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός από ισραηλινό χτύπημα στον Λίβανο υπεύθυνος ασφαλείας της Χαμάς

Ισραήλ: Βίντεο πιστοποιεί τον ομαδικό βιασμό Παλαιστίνιου κρατουμένου από Ισραηλινούς στρατιώτες - Έντονες αντιδράσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Μπορεί να έδειχνα ήρεμος, αλλά μέσα μου μαίνονταν θύελλες», λέει ο ασημένιος σκοποβόλος της Τουρκίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης