Βιέννη: Οι εκκλησίες παίζουν μουσική της Τέιλορ Σουίφτ μετά την τρομοκρατική απειλή και την ακύρωση των συναυλιών της

Βιέννη: Οι εκκλησίες παίζουν μουσική της Τέιλορ Σουίφτ μετά την τρομοκρατική απειλή και την ακύρωση των συναυλιών της

«Το βρήκα πολύ όμορφο και ανθρώπινο» - «Η Βιέννη πραγματικά μας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο», δηλώνει ένας από τους φαν της Τέιλορ Σουίφτ που ταξίδεψε από την Ελλάδα για να τη δει

viennh-arthrou
Η Βιέννη έχει πλημμυρίσει με μουσική της Τέιλορ Σουίφτ τις τελευταίες ημέρες, σε σημείο που ακόμα και ορισμένοι τόποι λατρείας παίζουν μουσική της ποπ σταρ. 

Όταν οι προγραμματισμένες συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στις 8, 9 και 10 Αυγούστου ακυρώθηκαν, εξαιτίας σχεδιαζόμενης τρομοκρατικής επίθεσης από μέλος του ISIS που είχε στόχο το στάδιο «Ernst Happel» και τους ανθρώπους που θα παρακολουθούσαν το σόου, οι περίπου 170.000 θαυμαστές της που ανέμεναν να τη δουν έμειναν με την απογοήτευση.

Ωστόσο, δεν άφησαν αυτό το ατυχές συμβάν να τους πτοήσει. Από τη στιγμή της ακύρωσης και έπειτα, οι Swifties που βρίσκονται στη Βιέννη για τη συναυλία ενώνονται μέσα από το θαυμασμό τους για την Τέιλορ Σουίφτ και έχουν μετατρέψει την πόλη σε έναν τεράστιο συναυλιακό χώρο. Υπαίθρια πάρτι στις πλατείες και εκδηλώσεις περιμένουν αυτές τις μέρες τους φαν, ενώ ακόμα και οι επιχειρήσεις κερνάνε ποτά όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία.

Κλείσιμο


Σε αυτό το πλαίσιο, μια εκκλησία στη Βιέννη αφιερώνει στους Swifties μια ξεχωριστή...λατρεία στην ποπ σταρ, παίζοντας μουσική της εντός του χώρου της.

Εκκλησία στην Βιέννη


«Το βρήκα πολύ όμορφο και ανθρώπινο», δηλώνει ο Νικόλας, ένας από τους φαν της Τέιλορ Σουίφτ που ταξίδεψε από την Ελλάδα στη Βιέννη για να δει ζωντανά την τραγουδίστρια, ο οποίος τράβηξε το βίντεο. «Δείχνει μια πλευρά πιο ακομπλεξάριστη (της εκκλησίας), που ίσως αλλού να είχε κατακριθεί». 

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος, γιατί όπως και πάρα πολλά άτομα, έτσι και εγώ κανόνιζα αυτό το ταξίδι για πάνω από ένα χρόνο. Ωστόσο είναι απόλυτα κατανοητοί οι λόγοι που ακυρώθηκε, μιας και η ασφάλειά μας προέχει. Οι αρχές έλαβαν άμεσα την σωστή απόφαση. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και γεμάτη αγάπη, με τόσο πολύ κόσμο να μαζεύεται σε δρόμους και πλατείες και να τραγουδά ή να ανταλλάσσει βραχιόλια. Η Βιέννη πραγματικά μας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητη τραγωδία σε αγώνα CrossFit στις ΗΠΑ: Σέρβος αθλητής πνίγηκε αβοήθητος λίγο πριν τον τερματισμό

Ποιες επιπλοκές προκαλεί το τσίμπημα της καφέ αράχνης που σκότωσε τον 48χρονο στην Ηλεία - Τα συμπτώματα

Το συνεχίζει ο Τσιτσιπάς, νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης