Τσεχία: Κυνηγοί παιδόφιλων τους βρίσκουν στο διαδίκτυο, δίνουν ραντεβού και τους ξυλοκοπούν

Τσεχία: Κυνηγοί παιδόφιλων τους βρίσκουν στο διαδίκτυο, δίνουν ραντεβού και τους ξυλοκοπούν

Η αστυνομία της χώρας διεξάγει έρευνα - Τραβάνε βίντεο με τη συνάντησή τους και κατόπιν τα ανεβάζουν στα social

hacker
Η αστυνομία της Τσεχίας ανακοίνωσε σήμερα ότι διεξάγει έρευνα σε βάρος διαφόρων ομάδων νέων, που εντοπίζουν παιδόφιλους στο διαδίκτυο, προκειμένου στη συνέχεια να τους επιτεθούν ή να τους εκβιάσουν.

Υποδυόμενοι τα παιδιά, αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι «κυνηγοί παιδόφιλων» έρχονται σε επαφή με παιδόφιλους μέσω του διαδικτύου, ανταλλάσσουν συχνά υλικό πορνογραφικού περιεχομένου μαζί τους και τους προτείνουν να συναντηθούν.

«Στο πρώτο ραντεβού, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη ή απειλεί τα σεξουαλικά αρπακτικά, τους επιτίθεται ή τους εκβιάζει», δήλωσε ο Γιάκουμπ Βίντσαλεκ, εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, σε ένα δελτίο Τύπου. «Τραβάνε βίντεο με τη συνάντησή τους και κατόπιν τα ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου διευκρίνισε ότι η αστυνομία της Τσεχίας ερευνά την υπόθεση αυτή σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή αστυνομία Europol. Πρόσθεσε ότι παρόμοιες ομάδες έχουν εντοπιστεί σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Κλείσιμο
«Αυτές οι ομάδες κυνηγών παιδόφιλων παρουσιάζονται ως αυτοαποκαλούμενοι προστάτες της κοινωνίας και αποδίδουν μόνοι τους δικαιοσύνη», δήλωσε ο Βίντσαλεκ. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η αστυνομία ερευνά αυτές τις ομάδες για διάφορα εγκλήματα, μεταξύ άλλων κλοπές και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βραζιλία: Τα τελευταία δραματικά 60 δευτερόλεπτα του μοιραίου αεροσκάφους με τους 62 νεκρούς - Συγκλονιστικά βίντεο από την πτώση

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινος» ο Κουρουγκλίεφ, νίκησε στον τελικό του ρεπεσάζ με 5-4 τον Αμινέ

ΕΦΚΑ: Καρέ καρέ η σύλληψη της υπάλληλου τη στιγμή που χρηματίζεται - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης