Ρωσία: Τουλάχιστον 13 τραυματίες από πυραυλική επίθεση των Ουκρανών στο Κουρσκ - Πάνω από 76.000 κάτοικοι έχουν εκκενώσει

Συντρίμμια πυραύλου που εκτόξευσαν οι Ουκρανοί έπεσαν σε πολυκατοικία του Κουρσκ και προκλήθηκε πυρκαγιά

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο από τους οποίους διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, εξαιτίας της πτώσης συντριμμιών πυραύλου που εκτόξευσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας σε πολυκατοικία της πόλης Κουρσκ, πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας της Ρωσίας όπου έχουν εισβάλει ουκρανικά στρατεύματα, ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός περιφερειάρχης.



Στο μεταξύ, περισσότεροι από 76.000 κάτοικοι έχουν ήδη απομακρυνθεί από την περιοχή του Κουρσκ, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.

«Το επιχειρησιακό στρατηγείο για την παροχή βοήθειας στον πληθυσμό συνεχίζει να εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο. Η προτεραιότητα τώρα είναι η επανεγκατάσταση των κατοίκων σε ασφαλείς περιοχές. Συνολικά, περισσότεροι από 76 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την έναρξη αυτού του έργου», σημείωσε η υπηρεσία.

Ειδήσεις σήμερα:

Σπάρτη: Αρνείται τον βιασμό της 9χρονης κόρης του, παραδέχεται ασέλγεια ο 40χρονος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Λύγισε» η Τζένγκο μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον τελικό του ακοντισμού - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Οι «μαύροι Έλληνες» της Ξάνθης και οι «Αφροέλληνες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr