Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του με τρεις πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - Συγκλονισμένη η τουρκική κοινωνία από τη δολοφονία που κατεγράφη από κινητό τηλέφωνο - «Τι θα γίνει με τα παιδιά; Μην το κάνεις» του έλεγε το θύμα

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στην Τουρκία η δολοφονία μιας 35χρονης γυναίκας από τον 40χρονο εν διαστάσει σύζυγό της μέσα στη μέση του δρόμου.

Η δολοφονία έγινε στη συνοικία Αρναβούτκιοϊ της Κωνσταντινούπολης και την κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Στο βίντεο, ο 40χρονος φαίνεται να κυνηγά την πρώην σύζυγό του, να την πυροβολεί στο κεφάλι. Αφότου έπεσε κάτω, της έριξε άλλους δύο πυροβολισμούς.



Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε φάση διαζυγίου εδώ και δύο χρόνια και ζούσαν χωριστά. Χθες το μεσημέρι, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του για να δει τα παιδιά της. Όταν ο 40χρονος δεν της τα έδειξε, ξέσπασε καβγάς, που οδήγησε στη δολοφονία της.



Ο άντρας, μετά την πράξη του, παρέμεινε πάνω από τη σορό της. Η αστυνομία τον συνέλαβε, ενώ περίοικοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.


Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στη Hurriyet τι είδε: «Η γυναίκα παρακαλούσε τον άντρα της: “Τι θα γίνει με τα παιδιά; Μην το κάνεις, μην το κάνεις”. Έσπρωξε τη γυναίκα πίσω στον δρόμο. Εκεί πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια τη γυναίκα τρεις φορές», ενώ τα παιδιά τον φώναζαν και οι γείτονες ούρλιαζαν, παρακολουθώντας με τρόμο. «Μην το κάνεις μπάσταρδε», του φώναζαν.




Ειδήσεις σήμερα:

Συγγενείς της 28χρονης Διονυσίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος

Αδιανόητο buzzer-beater τρίποντο από τον Χατζηλάμπρου της Εθνικής Παίδων - Το έβαλε από τη μια μπασκέτα στην άλλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr