Τα πρόσωπα της αεροπορικής τραγωδίας στη Βραζιλία – Οκτώ γιατροί μεταξύ των θυμάτων, παιδιά και οικογένειες

Οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν τι προκάλεσε τη πτώση του αεροπλάνου - Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί, σε 30 ημέρες το πρώτο πόρισμα

Γιατροί που μετέβαιναν σε συνέδριο, μια οικογένεια με το κατοικίδιό τους αλλά και ένα παιδί τριών ετών είναι μεταξύ των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στη Βραζιλία την Παρασκευή, κατά την οποία σκοτώθηκαν και οι 62 επιβαίνοντες ενός ATR-72.

Μεταξύ των νεκρών, αναφέρει το BBC, ήταν οκτώ γιατροί, εκ των οποίων δύο από αντικαρκινικό νοσοκομείο, που πήγαιναν στο Σάο Πάολο για να συμμετάσχουν σε ιατρικό συνέδριο.

Οι ειδικευόμενες στην ογκολογία Μαριάνα Μπέλιμ και Αριάν Ρίσο είναι μεταξύ των θυμάτων


Στο δυστύχημα σκοτώθηκε ένα κοριτσάκι τριών ετών που ταξίδευε με τον πατέρα του - η μητέρα δεν πετούσε μαζί τους.

Ο Ραφαέλ ντος Σάντος με την κόρη του Λιζ


Στα θύματα περιλαμβάνονται ακόμη και μία γυναίκα που ταξίδευε με τη μητέρα της και τον 4χρονο γιο της. Επέστρεφαν στη Βενεζουέλα, αφού τα όνειρά της για μια νέα ζωή στη Βραζιλία δεν υλοποιήθηκαν. Μαζί τους χάθηκε και το σκυλάκι τους.

Η οικογένεια των Βενεζουελάνων που χάθηκε στο δυστύχημα


Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνεται και μια δικηγόρος, η οποία εργαζόταν ως λαϊκός δικαστής στο Δικαστήριο του Παρανά, της πολιτείας της Βραζιλίας. Η Λαϊάνα Βασάτα εκπροσωπούσε πελάτες σε αγωγές κατά αεροπορικών εταιρειών και έδινε νομικές συμβουλές σε επιβάτες.

Η δικηγόρος Λαϊάνα Βασάτα


Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος, μετά και τον εντοπισμό του μαύρου κουτιού. Όλες οι σοροί, 34 άνδρες και 28 γυναίκες, έχουν ανασυρθεί από το σημείο της συντριβής.

Βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν το αεροπλάνο να στροβιλίζεται καθώς έπεφτε κατακόρυφα. Αν και το αεροσκάφος συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή, δεν τραυματίστηκε κανένας στο έδαφος και μόνο ένα σπίτι υπέστη ζημιές.

Οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν τι προκάλεσε τη πτώση του αεροπλάνου. Η Πολεμική Αεροπορία της Βραζιλίας δήλωσε ότι η προκαταρκτική έκθεση θα εκδοθεί σε 30 ημέρες.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Οι καπνοί από τη φωτιά στον Βαρνάβα «πνίγουν» την Αττική - Μαύρος ο ουρανός στο κέντρο της Αθήνας

Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο στη Σπάρτη: Αυτοκίνητο που οδηγούσε πρώην νομάρχης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ

Μύκονος: Το πάρτι της χρονιάς και οι τρελοί τζίροι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr