Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με Snoop Dogg και Μπέκαμ το μήνυμα της Κέιτ και του Ουίλιαμ για τη βρετανική Ολυμπιακή ομάδα - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με Snoop Dogg και Μπέκαμ το μήνυμα της Κέιτ και του Ουίλιαμ για τη βρετανική Ολυμπιακή ομάδα - Δείτε βίντεο

Η αλλαγή στην εμφάνιση του πρίγκιπα της Ουαλίας

prince-arthrou
Μία νέα εμφάνιση έκανε στα social media η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ αλλά και πολλούς ακόμα Βρετανούς celebrities. Αφορμή, ήταν ένα μήνυμα για τη βρετανική ολυμπιακή ομάδα πριν από την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διασημότητες όπως ο ράπερ Snoop Dogg, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η παρουσιάστρια Γκάμπυ Λόγκαν ενώθηκαν με το πριγκιπικό ζεύγος για να συγχαρούν την ομάδα σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μπράβο για όλα όσα πετύχατε, υπήρξατε έμπνευση για όλους μας» λέει ο Ουίλιαμ στο βίντεο ο οποίος εμφανίστηκε με αλλαγμένη εμφάνιση καθώς είχε αφήσει γένια.

«Από όλους εμάς που παρακολουθούμε στο σπίτι συγχαρητήρια στη βρετανική ολυμπιακή ομάδα» λέει από την πλευρά της η Κέιτ η οποία συνεχίζει να υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο

Είμαστε τόσο περήφανοι για εσάς, συγχαρητήρια, λέει ο Ντέβιντ Μπέκαμ.

Η τηλεπαρουσιάστρια Γκάμπυ Λόγκαν δήλωσε: «Ήσασταν καταπληκτικοί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Αυτές οι αναμνήσεις θα κρατήσουν για πολύ καιρό».

Η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας ολοκλήρωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με 65 μετάλλια, ξεπερνώντας κατά ένα το σύνολο του Τόκιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σπάρτη: «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», Χούντα και θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό στο προφίλ του 40χρονου που βίαζε την κόρη του

Φωτιά στον Βαρνάβα - Βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικοί απεγκλωβίζουν κατοίκους από σπίτι

Μύκονος: Το πάρτι της χρονιάς και οι τρελοί τζίροι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης