Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι σκότωσε έναν όμηρο και τραυμάτισε άλλους δύο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι σκότωσε έναν όμηρο και τραυμάτισε άλλους δύο

Νεκρός μαχητής της Χαμάς που πυροβόλησε και τραυμάτισε νωρίτερα έναν Ισραηλινό και δύο Παλαιστίνιους

hamas
Ένας όμηρος που κρατούσε η Χαμάς στη Γάζα σκοτώθηκε από μαχητή της που του είχε ανατεθεί να τον φυλάξει και άλλες δύο γυναίκες όμηροι τραυματίστηκαν σοβαρά, ανακοίνωσε τη Δευτέρα στο Telegram ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της ισλαμιστικής-σουνιτικής παραστρατιωτικής οργάνωσης, Αμπού Ομπέιντα.

Η παλαιστινιακή οργάνωση ανακοίνωσε ότι συγκροτήθηκε επιτροπή για τη διερεύνηση του συμβάντος και θα ενημερώσει για τις λεπτομέρειες αργότερα.

Οι ισραηλινές δυνάμεις (IDF) ανέφεραν πως για την ώρα δεν έχουν πληροφορίες για τους ισχυρισμούς της Χαμάς και δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την είδηση. Θα συνεχίσουν την έρευνα για την αξιοπιστία των μηνυμάτων, αναφέρει η ανακοίνωσή τους.

Κλείσιμο


Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ δήλωσε σε εμπιστευτική ανασκόπηση ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας ότι "ο αριθμός των ομήρων που είναι ακόμη ζωντανοί είναι μεταξύ 20 - 35", ανέφερε το KAN news το βράδυ της Δευτέρας.

Νεκρός μαχητής της Χαμάς που πυροβόλησε και τραυμάτισε νωρίτερα έναν Ισραηλινό και δύο Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο νεαρός Παλαιστίνιος, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν ομοεθνή του και δύο Ισραηλινούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σκοτώθηκε σε ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως ο νεκρός ήταν 18 ετών. Δημοσιεύματα αραβικών δικτύων μεταδίδουν πως ο 18χρονος Τάρεκ Νταούντ ήταν μέλος των Ταξιαρχιών Αλ Κασάμ, του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς. Σε φωτογραφία που είχε ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζεται με στολή παραλλαγής και επιθετικό τυφέκιο.

Η βία στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχει κλιμακωθεί μετά την έναρξη των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, τις οποίες πυροδότησε η άνευ προηγουμένου επίθεση που εξαπέλυσε στις 7 Οκτωβρίου η Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.


Ειδήσεις σήμερα:

Megafire η πυρκαγιά της βορειοανατολικής Αττικής - Έχουν καεί πάνω από 100.000 στρέμματα

Ισραήλ: Ο υπ. Άμυνας χαρακτήρισε «ανοησίες» τις δηλώσεις Νετανιάχου για ολοκληρωτική νίκη στη Γάζα

Τεντόγλου - Καραλής για τις πυρκαγιές στην Αττική: Είμαστε στενοχωρημένοι, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης