Κάμαλα Χάρις: Αντιδράσεις για το αφιέρωμα του ΤΙΜΕ επειδή δεν έχει συνέντευξή της

Οι Ρεπουμπλικανοί αντιδρούν και για τον τίτλο του πρωτοσέλιδου

Αντιδράσεις προκλήθηκαν από το εξώφυλλο και το αφιέρωμα του περιοδικού ΤΙΜΕ στην υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, επειδή στην ίδια έκδοση δεν εξασφαλίστηκε συνέντευξή της.

Για το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ επιλέχθηκε ένα σκίτσο της Χάρις «περικυκλωμένης» από οπαδούς της και ο τίτλος «είναι η στιγμή της».



Το άρθρο ξεκινά με μια περιγραφή του τι συνέβη από τον υποψήφιο αντιπρόεδρό της, τον κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Γουόλς: «Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί θύμιζε τις πρώτες ημέρες του Μπαράκ Ομπάμα. Μέσα σε ένα γήπεο της Φιλαδέλφεια στις 6 Αυγούστου, η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις έγινε δεκτή με μια υποδοχή που όμοιά της δεν έχει υπάρξει εδώ και χρόνια για υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία».

Σύμφωνα με τη συντάκτρια του άρθρου οι Δημοκρατικοί «υποτίμησαν» τη Χάρις η οποία κατά την περίοδο της αντιπροεδρίας δεν είχε την ευκαιρία να «αναδείξει τα ταλέντα της».

Σημειώνεται ότι η Χάρις ακόμα δεν έχει παραχωρήσει συνέντευξη γεγονός που έχει προκαλέσει επιθέσεις από το στρατόπεδο Τραμπ που υποστηρίζει ότι μέσα ενημέρωσης συνεργάζονται με τη Χάρις για να ενισχύσουν την εικόνα της.

Οι Ρεπουμπλικάνοι έσπευσαν να επικρίνουν το αφιέρωμα του Time, ιδίως λόγω της απουσίας συνέντευξης από τη Χάρις αντιδρώντας και για τον τίτλο καθώς όπως λένε η αντίπαλός τους βρίσκεται στον Λευκό Οίκο τα τελευταία τρία χρόνια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr