Βρετανία: Έξι χρόνια φυλακή σε 37χρονη εκπαιδευτικό για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή στον οποίο έκανε μαθηματικά

Τη συμπεριφορά της αποκάλυψε η μητέρα του παιδιού που είδε μηνύματα της 37χρονης στο WhatsApp

Σε φυλάκιση έξι ετών καταδικάστηκε μια 37χρονη εκπαιδευτικός στη Βρετανία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστήριου η Χόλι Ρόουζ-Σουίνι εκμεταλλεύτηκε το αγόρι στο οποίο του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα μέσω διαδικτύου στα μαθηματικά. Όπως κατατέθηκε, η 37χρονη οργάνωσε να συναντηθεί με τον ανήλικο στο σπίτι της στο Νότιγχαμσαϊρ και εκεί να υπάρξει σεξουαλική επαφή αρκετές φορές.

Η εκπαιδευτικός αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού εντόπισε ακατάλληλα μηνύματά της στο WhatsApp με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις αρχές τον περασμένο Μάιο.

H 37χρονη εκπαιδευτικός που καταδικάστηκε


Η έρευνα αποκάλυψε επιπλένο ενοχοποιητικά στοιχεία για την 37χρονη καθώς σε ημερολόγιο φέρεται να αναφερόταν στις επαφές με το αγόρι καθώς και στην ηλικία του.

Η ίδια στη συνέχεια δήλωσε ένοχη για δύο επαφές σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς διείσδυση και τέσσερις συναντήσεις στις οποίς υποχρέωσε το αγόρι σε σεξουαλική δραστηριότητα.

Η εκπαιδευτικός υποστήριξε, πάντως, ότι οι ενέργειές της επηρεάστηκαν από ένα μακροχρόνιο ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Πρόκειται για μια απεχθή παραβίαση της εμπιστοσύνης από μια γυναίκα την οποία εμπιστεύτηκαν για να περνάει χώρο με ένα ευάλωτο παιδί. Αντί να του διδάσκι μαθηματικά, τον εκμεταλλεύτηκε με κυνικό τρόπο για να ικανοποίησει τις σεξουαλικές της ορέξεις» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νότιγχαμσαϊρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελευταία λόγια της 65χρονης που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου: "Θανάση καιγόμαστε κλείσε"

Βίντεο ντοκουμέντα από το άγριο ξύλο στο πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα - 14 συλλήψεις Ρομά

Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ με τη Μάλμε, προηγήθηκε 3-2 αλλά έχασε 4-3 στην παράταση - Συνεχίζει στο Europa League, δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr