Τέξας: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο

Τέξας: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο

Εκσφενδονίστηκαν από το τζιπ του πατέρα τους όταν αυτό συγκρούστηκε με άλλο όχημα

toddlers
Δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 1 και 4 ετών, εκσφενδονίστηκαν από το τζιπ που οδηγούσε ο πατέρας τους όταν αυτό συγκρούστηκε με άλλο όχημα σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα να βρεθούν για μερικά λεπτά πεσμένα ανάμεσα σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Τη σοκαριστική σκηνή που ακολούθησε το ατύχημα κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ονόματι Βίκτορ Κόρντοβα, ο οποίος επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά του όταν αντίκρισε τα δύο νήπια με πάνες στον αυτοκινητόδρομο I-10 και δύο άνδρες (τον πατέρα τους και έναν άλλον) να τρέχουν προς το μέρος τους.




Κλείσιμο
Στην αρχή ο Κόρντοβα φοβήθηκε πως τα παιδιά είχαν σκοτωθεί, ωστόσο σύντομα ησύχασε βλέποντάς τα νήπια να κινούνται, αν και τρομοκρατημένα. Ευτυχώς, κανένα από τα διερχόμενα αμάξια δεν χτύπησε τα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου παραμένουν μέχρι σήμερα.

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι η έρευνα για το περιστατικό δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν αποκλείται να απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του 25χρονου πατέρα, επειδή δεν είχε φροντίσει να κάθονται τα παιδιά του σε ειδικό, εγκεκριμένο καρεκλάκι για το αυτοκίνητο.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Κόρντοβα, πατέρας και ο ίδιος, ήθελε να δουν και άλλοι γονείς το βίντεο που κατέγραψε. «Ακόμη και αν πρόκειται για μικρή απόσταση, όλοι οι γονείς πρέπει να φροντίζετε ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλη» δήλωσε ο Κόρντοβα.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελευταία λόγια της 65χρονης που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου: «Θανάση καιγόμαστε, κλείσε»

Ο βίος και η πολιτεία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με δικά της λόγια: «Είμαι απολύτως επιφανειακή και ανήθικη, αυτό το προϊόν παρουσίασα»

Η ανακοίνωση της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική για τον πνιγμό της 8χρονης - Σήμερα στον εισαγγελέα η ομαδάρχισσα που συνελήφθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης