EasyJet: Ακυρώνονται πάνω από 200 πτήσεις από και προς την Πορτογαλία για 3 ημέρες λόγω απεργίας

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις μπορούν να επιλέξουν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους ή να πετάξουν με άλλη πτήση

Στην ακύρωση 232 πτήσεων από και προς τα πορτογαλικά αεροδρόμια που ήταν προγραμματισμένες από την Πέμπτη 15 Αυγούστου έως το Σάββατο 17 Αυγούστου προχώρησε η EasyJet, λόγω απεργίας του προσωπικού καμπίνας που έχει ως βάση του την Πορτογαλία, όπως ανακοίνωσε χθες.

Η εταιρία ακύρωσε 232 από τις 1.138 προγραμματισμένες πτήσεις κατά τις τρεις ημέρες της απεργίας, όπως διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις, και που έχουν ήδη ενημερωθεί από την easyJet, μπορούν να επιλέξουν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους ή να πετάξουν με άλλη πτήση, πρόσθεσε η εταιρία που τόνισε ότι «οι πτήσεις προς την Πορτογαλία από άλλες βάσεις στο εξωτερικό δεν επηρεάζονται» από την απεργιακή κινητοποίηση.

Η πορτογαλική κυβέρνηση έχει εξάλλου θεσπίσει την παροχή των ελάχιστων υπηρεσιών, κάτι που θα επιτρέψει να διασφαλιστούν ορισμένες συνδέσεις προς το νησί της Μαδέρας, το Λονδίνο, τη Γενεύη ή το Λουξεμβούργο.

Το συνδικάτο προσωπικού καμπίνας της easyJet που έχει ως βάση του την Πορτογαλία είχε προειδοποιήσει στα τέλη Ιουλίου για την απεργία ζητώντας τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

Απ' το Ροστόφ στη Χαλκιδική: Ο Ιβάν είναι εδώ, εμφάνιση με φωτογραφία από το Πόρτο Καρράς μετά από 4 χρόνια

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα - «Πάει ο παράδεισός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr