ΗΠΑ : Ληστής βρήκε τον δάσκαλό του από ατρόμητη 8χρονη - Τον χτύπησε με ρόπαλο ενώ πάλευε με τον πατέρα της

«Όταν είδα το βίντεο δεν περίμενα ότι θα είχε κάνει κάτι τέτοιο. Από ένα μικρό κορίτσι θα περίμενε κανείς να ουρλιάξει ή να κλάψει» είπε ο πατέρας της 8χρονης

Τον δάσκαλό του στο πρόσωπο μιας 8χρονης βρήκε ένας 37χρονος ληστής που επιχείρησε να ληστέψει καβά στη Μινεσότα όταν το κορίτσι δεν δίστασε να πάρει ένα ρόπαλο και να τον χτυπήσει ενώ αυτός πάλευε με τον πατέρα της.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν ο 37χρονος Κοντσοβάρ Μορέλ μπήκε στην κάβα και έβγαλε όπλο ζητώντας από τον ιδιοκτήτη της και πατέρα της 8χρονης να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο.

«Έβαλε το όπλο στο τραπέζι και μου ζήτησε να του δώσω όλα τα χρήματα που είχα στο ταμείο. Του απάντησα "θα στα δώσω"» περιέγραψε ο πατέρας της 8χρονης για τη ληστεία.

Κάποια στιγμή ο 37χρονος επιχείρησε να περάσει πίσω από τον πάγκο και τότε ο πατέρας της 8χρονης αφού τον γρονθοκόπησε, πάλεψε μαζί του για να τον ακινητοποιήσει.

Τότε ήταν που παρενέβη η 8χρονη, η οποία, όπως φαίνεται στο βίντεο, πήρε ένα ρόπαλο και άρχισε να χτυπάει τον ληστή.



Όπως δήλωσε ο πατέρας της, δεν κατάλαβε ότι η κόρη του είχε εμπλακεί στο περιστατικό μέχρι που είδε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

«Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη. Είναι τόσο δυνατή.Όταν είδα το βίντεο δεν περίμενα ότι θα είχε κάνει κάτι τέτοιο. Από ένα μικρό κορίτσι θα περίμενε κανείς να ουρλιάξει ή να κλάψει» είπε ο πατέρας της 8χρονης. 

Ο 37χρονος ληστής που συνελήφθη



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ συνταξιούχοι και μισθωτοί που δήλωναν κάτω από €10.000 και ξόδευαν πάνω και από €200.000

«Πραγματικό δίλημμα» για τον Πούτιν η αντεπίθεση των Ουκρανών: Χτυπήματα από ξηρά και αέρα στο γόητρο της Μόσχας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr