ΗΠΑ: Λύθηκε υπόθεση εξαφάνισης μητέρας και κόρης - Βρέθηκαν λείψανα στο αυτοκίνητό τους 50 χρόνια αφού εξαφανίστηκαν

Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκαν και τα λείψανα και το όχημα ενός βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που είχε εξαφανιστεί για 20 χρόνια

Ανασύρθηκαν από κανάλια στη Φλόριντα των ΗΠΑ δύο αυτοκίνητα που συνδέονται με υποθέσεις εξαφάνισης η μία από το 1974 και η άλλη από το 2004.

Όπως αναφέρει το CNN, τα αυτοκίνητα βρέθηκαν σε κανάλια στην περιοχή Πλαντέισιον το Σάββατο 10 Αυγούστου, από μια οργάνωση που ονομάζεται Sunshine State Sonar, η οποία διεξάγει έρευνες σχετικά με υποθέσεις αγνοουμένων και αυτοκίνητα σε όλη τη Νότια Φλόριντα.

«Ήταν πολύ σοκαριστικό, γιατί ψαρεύουμε εδώ όλη την ώρα», δήλωσε ένας εκ των μελών της ομάδας που συμμετείχε στην ανακάλυψη. 



Μέσα στα αυτοκίνητα, βρέθηκαν αντικείμενα που ανήκαν στα άτομα που είχαν εξαφανιστεί.

Βρέθηκαν τα λείψανα της μητέρας και της 3χρονης κόρης της 50 χρόνια μετά

Στο ένα από τα αυτοκίνητα, ένα ερυθρόλευκο Chevrolet Impala του 1961 το οποίο ανήκε σε μια μητέρα και την μικρή κόρη της, που είχαν εξαφανιστεί το 1974, βρέθηκαν ρούχα, παπούτσια και μερικά παιχνίδια, μεταξύ άλλων, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότιι βρέθηκαν τα λείψανά τους. 



Όπως δήλωσε η ομάδα Sunshine State Sonar, επρόκειτο για την 35χρονη Ντόρις και την τριών ετών κόρη της Κάρεν Βούρστ, που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες στις 7 Νοεμβρίου 1974 από την κατοικία τους σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα της περιοχής (trailer park), όπου διέμεναν. 

«Οι δύτες εντόπισαν στο όχημα δύο σειρές σκελετικών λειψάνων, εκ των οποίων το ένα ήταν αυτό ενός μικρού παιδιού. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα στο κανάλι. Τα αποτελέσματα του DNA εκκρεμούν ακόμη.Η έρευνα ήταν αποτέλεσμα 14μηνης συνεργασίας με το αστυνομικό τμήμα του Πλαντέισιον», ανέφερε η ομάδα σε ανάρτησή της στο Facebook, δηλώνοντας, επίσης, ικανοποιημένη που η υπόθεση 50 ετών επιτέλους έκλεισε.



Βρέθηκε και βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην ίδια περιοχή

Κατά τη διάρκεια της ανάσυρσης του αυτοκινήτου, ωστόσο, ανακάλυψαν τυχαία και ένα άλλο άτομο που εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητό του. 

Πρόκειται για τον βετεράνο Μπέρνι Νόβικ, που εξαφανίστηκε το 2004. Βρέθηκαν τα λείψανά του μαζί με το αυτοκίνητό του, μια ασημένια Buick LeSabre. Η ομάδα δεν γνώριζε για την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Η ομάδα κατάδυσης του γραφείου του σερίφη του Broward ανταποκρίθηκε και επιβεβαίωσε τα ανθρώπινα λείψανα μέσα στο όχημα. Η ομάδα κατάδυσής πέτυχε άλλη μια εξαιρετικά δύσκολη ανάσυρση. Με τα παράθυρα κλειστά και το όχημα ανάποδα θαμμένο στη λάσπη, έγινε γρήγορα ένα κουραστικό έργο που εκτελέστηκε στην εντέλεια από τους δύτες», αναφέρει η ομάδα σε ανάρτησή της.  

Ο Μπέρνι ήταν βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και έχει αφήσει πίσω του έναν γιο.




Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στα Ιωάννινα: Αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στους Δρυμάδες Παγωνίου


Ευλογιά των πιθήκων: Συναγερμός και στην Ευρώπη, στη Σουηδία το πρώτο κρούσμα εκτός Αφρικής

Τσιτσιπάς για το διαζύγιο με τον προπονητή - πατέρα του: Ελπίζω να μου βγει σε καλό, δεν ρώτησα την Μπαντόσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr