Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ όρισε γερουσιαστή τον πρώην προσωπάρχη του στη θέση Μενέντεζ

Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ όρισε γερουσιαστή τον πρώην προσωπάρχη του στη θέση Μενέντεζ

«Πρόκειται για ιδανική επιλογή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνήτης Μέρφι για τον Τζορτζ Χέλμι - Στις 20 Αυγούστου η παραίτηση του Μενέντεζ

murphy_helmy
Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Φιλ Μέρφι, επέλεξε τον πρώην προσωπάρχη του, Τζορτζ Χέλμι, για να υπηρετήσει το υπόλοιπο της θητείας του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, μετά την απόφαση του τελευταίου να παραιτηθεί λόγω της πρόσφατης καταδίκης του για διαφθορά.

Με τον διορισμό του Χέλμι (δεξιά στη φωτογραφία) το Δημοκρατικό κόμμα θα διατηρήσει την πλειοψηφία που διαθέτει στη Γερουσία (51-49), τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, όταν θα εκλεγεί νέος γερουσιαστής στη θέση του Μενέντεζ.

Ο Χέλμι σήμερα είναι στέλεχος εταιρείας του τομέα της υγείας. Υπήρξε προσωπάρχης του κυβερνήτη Μέρφι μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο κι έχει διατελέσει συνεργάτης του γερουσιαστή Κόρι Μπούκερ.

«Πρόκειται για ιδανική επιλογή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνήτης, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Χέλμι «ένα από τα πλέον έμπειρα άτομα στον τομέα που υπάρχουν σήμερα στην Πολιτεία».

Κλείσιμο
Ο Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος αντιπροσώπευσε το Νιου Τζέρσεϊ στη Γερουσία από το 2006, ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι θα παραιτηθεί την 20ή Αυγούστου, μετά την καταδίκη του από τη Δικαιοσύνη για διαφθορά.



Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρος: Πώς βρέθηκε στον «αέρα» το ΙΧ στον καταπέλτη του πλοίου - Νέο βίντεο

Κουρσκ: Στη δημοσιότητα πλάνα από τις πρώτες ώρες της επιδρομής των Ουκρανών

Αλίσα Νιούμαν: Εκτοξεύτηκε το προφίλ της στο Only Fans μετά το twerk στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης