Μπίμπι Ρέξα: Η γνωστή τραγουδίστρια ξεσπά σε κλάματα στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Μπίμπι Ρέξα: Η γνωστή τραγουδίστρια ξεσπά σε κλάματα στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Η τραγουδίστρια ξεσπά σε λυγμούς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

arthrou-Bebe-Rexha
Η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπίμπι Ρέξα (Bebe Rexha), η οποία έχει και καταγωγή από την Αλβανία, ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εμπειρία στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όταν ο προϊστάμενος της πτήσης στην οποία ήταν προγραμματισμένο να επιβιβαστεί την απείλησε, επειδή μίλησε αλβανικά.

Η Μπίμπι Ρέξα, αφηγούμενη την εμπειρία της σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως ο υπεύθυνος της πτήσης της με την αεροπορική εταιρεία Lufthansa την απείλησε, επειδή μίλησε αλβανικά στον σεκιούριτι, το οποίο οδήγησε στο να της απαγορεύσουν να μπει στο αεροπλάνο.

Στην περιγραφή του βίντεο, στο οποίο η τραγουδίστρια ξεσπά σε λυγμούς, αναγράφει: «Πιστεύω ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους, επειδή είμαι Αλβανίδα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail (@dailymail)

Κλείσιμο


Σημειώνεται πως η Μπίμπι Ρέξα είναι μια Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, με γονείς από την Αλβανία και κατά την καλλιτεχνική της πορεία έχει γράψει τραγούδια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Ριάνα, η Σελίνα Γκόμεζ, ενώ επίσης έχει συμβάλλει στη δημιουργία του τραγουδιού «Monster», του Eminem, το οποίο έχει βραβευτεί με Grammy. 

Εν τω μεταξύ στα σχόλια του βίντεο που αναπαρήγαγε η Daily Mail, πολλά είναι τα υποστηρικτικά σχόλια προς την τραγουδίστρια, ενώ δεν λείπουν αυτοί που συμπάσχουν με την Ρέξα. «Οι γερμανικές αεροπορικές εταιρείες προκαλούν προβλήματα στο να πετάξει κανείς, το πλήρωμα αντιμετωπίζει άσχημα τους ανθρώπους, το φαγητό είναι κακό, έχουν μικρά και γεμάτα αεροπλάνα, πολύ ακριβό και λίγο χώρο για τα χρήματα που πληρώνει κανείς. δεν υπάρχει πια τάξη», λέει ένα σχόλιο. «Oι υπάλληλοι της Lufthansa είναι πραγματικά αγενείς, ποτέ δεν μου μίλησαν τόσο άσχημα χωρίς λόγο όσο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Έγραψα καταγγελία πολλές φορές», λέει ένα άλλο σχόλιο.
 

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σε beach bar

Μαγνησία: Τατουάζ επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο Πτελεό ανήκει στον 49χρονο Γιάννη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο

Ραλφ Σουμάχερ: Ξεσπά η πρώην σύζυγός του - «Ακουγα τις φήμες πως είναι γκέι και μου έλεγε να πάω στον ψυχολόγο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης