Λευκορωσία: Ο Λουκασένκο στέλνει τον στρατό στα σύνορα με την Ουκρανία

O Λευκορώσος πρόεδρος διεμήνυσε ότι η μεθόριος έχει ναρκοθετηθεί «όπως ποτέ στο παρελθόν» κι ότι οι Ουκρανικές δυνάμεις θα υποστούν τεράστιες απώλειες

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν υποστηρίζει ότι η Ουκρανία έχει αναπτύξει πάνω από 120.000 στρατιώτες στα σύνορα με τη χώρα του.

Ο Λουκασένκο αντέδρασε στέλνοντας στρατιωτικές δυνάμεις κατά μήκος της μεθορίου με την Ουκρανία, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA.

O Λουκασένκο διεμήνυσε ότι η μεθόριος έχει ναρκοθετηθεί «όπως ποτέ στο παρελθόν» κι ότι οι Ουκρανικές δυνάμεις θα υποστούν τεράστιες απώλειες αν αποτολμήσουν να διασχίσουν τα σύνορα.

Το Κίεβο ανακοίνωσε πως έπληξε άλλη μία γέφυρα στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ

Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν άλλη μία γέφυρα στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία, για να δημιουργήσουν προβλήματα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Μόσχας στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.

«Άλλη μια γέφυρα λιγότερη. Η Πολεμική Αεροπορία εξακολουθεί να πλήττει τις δυνατότητες επιμελητείας του εχθρού με αεροπορικά πλήγματα ακριβείας», δήλωσε ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Μίκολα Ολεστσούκ δημοσιοποιώντας στο Telegram βίντεο από την επίθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδράσεις για την ηλεκτρονική λίστα γάμου - Ποιοι τον επικρίνουν, τι απαντούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Φωτιά σε ρόδα λούνα παρκ σε φεστιβάλ στη Γερμανία - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr