ΗΠΑ: Τραμπ και Χάρις έγιναν... ζευγάρι χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ΗΠΑ: Τραμπ και Χάρις έγιναν... ζευγάρι χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Και ενώ το ΑΙ τους προξενεύει, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την χαρακτήρισε, σε πρόσφατες δηλώσεις του, «τρελή», λέγοντας ότι είναι «πιο όμορφος» από εκείνη

arthrou-kamala-trump
Η τεχνητή νοημοσύνη έκανε και πάλι το... θαύμα της και «ένωσε» την Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ, με τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους να τρεντάρουν στα social τις τελευταίες ώρες. Γιατί μπορεί οι δυο τους να παλεύουν για την ηγεσία των ΗΠΑ και ποιος θα κερδίσει στις επικείμενες αμερικανικές εκλογές αλλά μάλλον η ΑΙ έχει διαφορετική άποψη και δεν τους συμφιλίωσε απλά, αλλά τους έκανε... ζευγάρι.



Λίγες ημέρες μετά το επικό βίντεο με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και τον Έλον Μασκ να χορεύουν την εμβληματική επιτυχία των Bee Gees «Staying Alive», τα βλέμματα στρέφονται στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ. Στα δημιουργήματα της τεχνητής νοημοσύνης φαίνονται να κρατιούνται χέρι-χέρι, να περπατούν στην αμμουδιά, να πηγαίνουν εκκλησία και να φιλιούνται με πάθος ενώ κάποια στιγμή φαίνεται πως η υποψήφια των Δημοκρατικών για την ηγεσία των ΗΠΑ μένει έγκυος και γεννά το παιδί του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, με την ίδια να... φαίνεται πολύ χαρούμενη για αυτό.










«Είμαι πιο όμορφος» από εκείνη, λέει ο Τραμπ

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε το Σάββατο την εκτίμησή του πως η Κάμαλα Χάρις θα είναι ευκολότερη αντίπαλος σε σύγκριση με τον απερχόμενο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, παρότι η υποψήφια των Δημοκρατικών προηγείται σε ορισμένες δημοσκοπήσεις ενόψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου. Ο Τραμπ εκφώνησε ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στο Γουίλκς-Μπάρι, στο βορειοανατολικό τμήμα της Πενσιλβάνιας, μιας από τις θεωρούμενες πολιτείες-κλειδιά στην εκλογική αναμέτρηση.



«Πιστεύω πως (η Χάρις) θα είναι πιο εύκολο να νικηθεί σε σύγκριση με εκείνον (σ.σ. δηλαδή τον Μπάιντεν)», υποστήριξε ο Τραμπ. Παρότι αρκετοί τον συμβούλευαν να αποφεύγει τις προσωπικές προσβολές, προειδοποιώντας ότι θα του στερήσουν ψήφους μετριοπαθών, ο Τραμπ δεν δίστασε να εξαπολύσει βολές κατά της Χάρις. «Την έχετε ακούσει να γελάει; Αυτό είναι το γέλιο μιας τρελής», είπε ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, συμπληρώνοντας ότι δεν του άρεσε το εξώφυλλο του περιοδικού Time με την Κάμαλα Χάρις. «Εγώ είμαι πολύ πιο όμορφος από εκείνη», σχολίασε.

Η χωρητικότητας 8.000 Mohegan Sun Arena ήταν σχεδόν κατάμεστη όταν ο Τραμπ άρχισε την ομιλία του, αλλά μετά την παρέλευση μιας ώρας το πλήθος άρχισε να αραιώνει. Η ομιλία ξεπέρασε σε διάρκεια τα 100 λεπτά. Μεταξύ άλλων, ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι έχασε τις εκλογές του 2020 λόγω νοθείας, απέρριψε την απειλή της κλιματικής αλλαγής, ενώ είπε πως το σχέδιό του για επιβολή οριζόντιων δασμών σε εισαγόμενα αγαθά δεν ισοδυναμεί με χαράτσι για τους αμερικανούς καταναλωτές, άποψη την οποία αμφισβητούν οι περισσότεροι οικονομολόγοι.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τη δράση του 80χρονου που φέρεται να έβαλε τέσσερις φωτιές

Μεσόγειος: Στους 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία της θάλασσας στο Ιόνιο - Τα μελτέμια «έσωσαν» το Αιγαίο

Άνδρος: Ελεύθερος ο καπετάνιος του πλοίου μετά το περιστατικό με το ΙΧ που έμεινε στον «αέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης