Ανώτατο στέλεχος της Χαμάς αποχώρησε από τον αέρα του CNN όταν ρωτήθηκε αν έχουν ευθύνες για τον θάνατο χιλιάδων Παλαιστινίων

Ανώτατο στέλεχος της Χαμάς αποχώρησε από τον αέρα του CNN όταν ρωτήθηκε αν έχουν ευθύνες για τον θάνατο χιλιάδων Παλαιστινίων

Στηρίζεις τις θέσεις του Ισραήλ, κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ο Οσάμα Χαμντάν

telaviv
Έναν έντονο διάλογο είχε ο δημοσιογράφος του CNN με ανώτατο στέλεχος της Χαμάς με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αποχωρήσει από τον αέρα της τηλεοπτικής συζήτησης. Ο δημοσιογράφος, Jim Sciutto, ρώτησε το στέλεχος της Χαμάς αν νιώθουν υπεύθυνοι για τον θάνατο χιλιάδων Παλαιστινίων, μετά την τρομοκρατική επίθεση που εξαπέλυσαν στις 7 Οκτωβρίου.

Στην ερώτηση αυτή, ο Οσάμα Χαμντάν, κατηγόρησε τον δημοσιογράφο - ο οποίος βρίσκεται στο Τελ Αβίβ - ότι συντάσσεται με τις θέσεις του Ισραήλ.
«Δικαιώνεις τους Ισραηλινούς να σκοτώνουν τους Παλαιστινίους, όταν κάνεις αυτή την ερώτηση» είπε το στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσηης, προσθέτοντας ότι «πρέπει να καταλάβεις ότι το Ισραήλ, σκοτώνει τους Παλαιστινίους τα τελευταία 76 χρόνια».

Μάλιστα, ο Χαμντάν, είπε σκωπτικά στον δημοσιογράφο ότι δεν έχεις δε τα τελευταία χρόνια να σκοτώνουν οι Ισραηλινοί χιλιάδες Παλαιστίνιους, με τον δημοσιογράφο να απαντά ότι ήταν πολεμικός ανταποκριτής και το 2008 και το 2014 στη Λωρίδα της Γάζας.

Κλείσιμο
Οι δύο άντρες συνέχισαν για αρκετή ώρα την αντιπαράθεση με τον έναν να διακόπτει τον άλλον. «Δεν μπορείς να ρωτάς και να απαντάς μόνος σου», επέμεινε ο Χαμντάν.

Λίγο πριν αποσυνδεθεί από τον τηλεοπτικό αέρα, η τελευταία φράση που ακούγεται να λέει στον δημοσιογράφο είναι: «Θέλεις να ακούς τον εαυτό σου και τους Ισραηλινούς».


Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τη δράση του 80χρονου που φέρεται να έβαλε τέσσερις φωτιές

Μεσόγειος: Στους 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία της θάλασσας στο Ιόνιο - Τα μελτέμια «έσωσαν» το Αιγαίο

Άνδρος: Ελεύθερος ο καπετάνιος του πλοίου μετά το περιστατικό με το ΙΧ που έμεινε στον «αέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης