Καλιφόρνια: Άγρια δολοφονία μητέρας 8 παιδιών από εμπόρους ναρκωτικών

Οι δράστες, που πουλούσαν κάνναβη στα παιδιά της, την πυροβόλησαν ύστερα από διαμάχη

Άγρια δολοφονία 33χρονης μητέρας οκτώ παιδιών σημειώθηκε στην Καλιφόρνια ύστερα από διαμάχη με εμπόρους ναρκωτικών που κατηγορηθηκαν για προμήθεια κάνναβης στα παιδιά της. 

Η Μαρία Ράμος επισκέφθηκε τη μητέρα της, στις 7 Αυγούστου, στο Όουκλαντ όταν γνωστοί έμποροι ναρκωτικών πλησίασαν δύο από τα παιδιά της και τους πούλησαν κάνναβη.


Η μητέρα αποφάσισε τότε να ακολουθήσει το μπλε αυτοκίνητο μάρκας Toyota για να αποτρέψει τους δράστες να πλησιάσουν ξανά τα παιδιά της. 

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τους δράστες να σταματούν σε διασταύρωση, με τον έναν να ανοίγει την πόρτα του οδηγού.

Στη συνέχεια, όταν η μητέρα σταμάτησε δίπλα από το όχημα άρχισαν οι πυροβολισμοί. Η μητέρα, η οποία είχε παλέψει με την απεξάρτηση κατά το παρελθόν, δέχθηκε τα πυρά των δραστών που αποδείχθηκαν μοιραία.

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά καθώς η 33χρονη είχε καταλήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα βρισκόταν και η μητέρα της, τη στιγμή μάλιστα που εκτυλίχθηκαν και οι πυροβολισμοί. Η γιαγιά ωστόσο των οκτώ παιδιών, όπως διατείνεται, νόμιζε ότι η κόρη της έπεσε στο έδαφος χωρίς να είναι νεκρή, γι'αυτό και πάτησε γκάζι για να φύγει από το σημείο των πυροβολισμών.

Όπως είπε η μητέρα της 33χρονης, μόνο τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του θύματος των πυροβολισμών, γνωρίζουν τι έχει συμβεί στη μητέρα τους. 

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή στο Κορλεόνε στη Σικελία μετά την «προκλητική» ανάρτηση του γιου ενός διαβόητου αρχιμαφιόζου

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ με κακοκαιρία εξπρές για 48 ώρες - Χαλάζι και κεραυνοί, ποιες περιοχές επηρεάζονται


Θρήνος για τα τρία παλικάρια που χάθηκαν στο τροχαίο στα Χανιά, σήμερα οι κηδείες τους - Παραμένει στη ΜΕΘ η 22χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr