Nαυάγιο στο Παλέρμο: Η τραγική ανάρτηση του αγνοούμενου δικηγόρου - «Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»

Nαυάγιο στο Παλέρμο: Η τραγική ανάρτηση του αγνοούμενου δικηγόρου - «Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»

Ομάδες διασωστών συνεχίζουν σήμερα τις έρευνες στη Σικελία για τον εντοπισμό των έξι αγνοουμένων μετά τη βύθιση του υπερπολυτελούς γιοτ Bayesian

Chris-Morvillo
Ομάδες διασωστών συνεχίζουν σήμερα τις έρευνες στη Σικελία για τον εντοπισμό των έξι αγνοουμένων μετά τη βύθιση ενός υπερπολυτελούς γιοτ τα ξημερώματα της Δευτέρας, από την οποία έχασε τη ζωή του τουλάχιστον ένας άνθρωπος. 

Συνολικά 22 άτομα επέβαιναν στο υπό βρετανική σημαία ιστιοφόρο «Bayesian», μήκους 56 μέτρων, όταν αυτό επλήγη απο σφοδρή τρικυμία λίγο έξω από το λιμάνι του Πορτιτσέλο και βυθίστηκε. 15 από τους επιβαίνοντες έχουν διασωθεί και ένα μέλος του πληρώματος ανασύρθηκε νεκρό. 

Μεταξύ των 6 αγνοουμένων του ναυαγίου είναι ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας Μάικλ Λιντς, ο οποίος απαλλάχθηκε πρόσφατα σε αμερικανικό δικαστήριο από 15 κατηγορίες περί απάτης, οι οποίες σχετίζονταν με την πώληση της εταιρείας του λογισμικού Autonomy στην Hewlett-Packard έναντι του ποσού των 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2011. Τα άλλα 5 άτομα είναι η 18χρονη κόρη του Λιντς, ο πρόεδρος της Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ, η σύζυγός του Τζούντι, ο δικηγόρος Κρις Μορβίλο που είχε εκπροσωπήσει τον Λιντς σε δίκη του στις Ηνωμένες Πολιτείες, και η δική του σύζυγος Νέντα.

Ο Μορβίλο συγκεκριμένα και η σύζυγός του είχαν προσκληθεί στο ταξίδι με το ιστιοφόρο μαζί με άλλα άτομα από τη νομική ομάδα του μεγιστάνα, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να ξεμπερδέψει με τις νομικές του περιπέτειες. Μετά την επιτυχία στο δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο τον περασμένο Ιούνιο, ο δικηγόρος ανήρτησε ένα μήνυμα στο LinkedIn στο οποίο αναφερόταν στην υπόθεση του Λιντς.

Κλείσιμο
Ήταν η προτελευταία του ανάρτηση στην πλατφόρμα, λίγο καιρό πριν το ναυάγιο που θα σφράγιζε τη μοίρα του.

«Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην υπομονετική και απίστευτη γυναίκα μου, τη Νέντα Μορβίλο, και τις δύο δυνατές, έξυπνες και πανέμορφες κόρες μου, Σαμπρίνα και Σοφία. Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή σας. Χαίρομαι πολύ που γυρισα σπίτι. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...» κατέληγε το τραγικό post του Μορβίλο.

Ο Μορβίλο έχει εργαστεί σε υποθέσεις διαφθοράς υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης αθώωσης του Λιντς. Ως βοηθός εισαγγελέα της νότιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης από το 1999 έως το 2005, εργάστηκε στην ποινική έρευνα γύρω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2001 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Από το 2011 είναι εταίρος της δικηγορικής εταιρείας Clifford Chance στη Νέα Υόρκη.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες

Τζο Μπάιντεν: Με δάκρυα στα μάτια στο συνέδριο των Δημοκρατικών - «Έκανα λάθη, στηρίξτε Χάρις, ο Τραμπ είναι loser»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης