Ντόναλντ Τραμπ: «Υπόσχεται» μια θέση στον Έλον Μασκ στην κυβέρνησή του αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ

«Είναι πανέξυπνος τύπος», δήλωσε για τον Μασκ ο Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξέτασε το ενδεχόμενο να δώσει στον Έλον Μασκ μια θέση εργασίας στην κυβέρνησή του, αν κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές τον Νοέμβριο. 

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία, ερωτώμενος από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αν θα διόριζε ποτέ τον Μασκ σε κάποιον συμβουλευτικό ρόλο ή αν θα του έδινε μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο, εκείνος απάντησε τα εξής: «Είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος. Σίγουρα θα το έκανα, αν θα δεχόταν, σίγουρα θα το έκανα. Είναι ένας πανέξυπνος τύπος», δήλωσε ο Τραμπ.



Ώρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης των Tesla, Space X και Χ,  ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα που δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη και τον απεικόνιζε να στέκεται σε ένα βήμα, το οποίο περιβάλλεται από σημαίες των ΗΠΑ, σαν να πρόκειται να δώσει κάποια ομιλία σαν πολιτικό πρόσωπο. «Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας, το οποίο μάλλον απαντά στο ερώτημα που δημιουργήθηκε έπειτα από τις δηλώσεις Τραμπ για το αν θα αναλάμβανε κάποιον κυβερνητικό ρόλο. 

Ο Έλον Μασκ το τελευταίο διάστημα εκφράζει ολοένα και πιο συντηρητικές απόψεις, τις οποίες γνωστοποιεί μέσα από το λογαριασμό του στο X. Ταυτόχρονα, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας φαίνεται να στηρίζει ακλόνητα τον Μασκ, αφού πρόσφατα του πήρε συνέντευξη στην πλατφόρμα Χ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συνεχίζει τις fake αναρτήσεις ο Τραμπ, αποδέχθηκε την ανύπαρκτη υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ


Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Ιταλία: Ο μεγιστάνας Μάικ Λιντς που αγνοείται στο ναυάγιο του Παλέρμο γιόρταζε τη δικαίωσή του για υπόθεση απάτης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr