Η Χάρις και ο Γουόλς είναι οι ηγέτες που χρειάζονται οι ΗΠΑ, θα πει ο Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Η Χάρις και ο Γουόλς είναι οι ηγέτες που χρειάζονται οι ΗΠΑ, θα πει ο Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Η υποστήριξη της Χάρις από το ζεύγος των Ομπάμα τον Ιούλιο ήταν καθοριστική για την εξασφάλιση της υποψηφιότητας των Δημοκρατικών

obama_3422
Ομιλία στην οποία θα τάσσεται εμφατικά υπέρ της Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ αναμένεται να δώσει ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο  συνέδριο των Δημοκρατικών.

Τη αναφορά έκανε στο CNN σύμβουλος του πρώην προέδρου, ενώ πηγή που γνωρίζει την ομιλία του Ομπάμα δήλωσε στην Washington Post ότι «θα επιβεβαιώσει γιατί η Κάμαλα Χάρις και ο Τιμ Γουόλς είναι ακριβώς οι ηγέτες που χρειάζεται η χώρα αυτή τη στιγμή».

Ο Ομπάμα, σημειώνει ακόμη η πηγή της Post, «θα καθορίσει το έργο που έχουν μπροστά τους οι Δημοκρατικοί τις επόμενες έντεκα εβδομάδες [ενν. ως τις κάλπες] και θα φέρει στο επίκεντρο τις αξίες που διακυβεύονται σε αυτές τις εκλογές και στην καρδιά της πολιτικής μας».

Σήμερα Τρίτη, δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, θα μιλήσει και η Μισέλ Ομπάμα λίγο πριν ανέβει στη σκηνή ο σύζυγός της Μπαράκ.

Κλείσιμο
Η υποστήριξη της Χάρις από το ζεύγος των Ομπάμα τον Ιούλιο ήταν καθοριστική για την εξασφάλιση της υποψηφιότητας των Δημοκρατικών, βοηθώντας να παρακαμφθεί μια δυνητικά άσχημη εσωτερική μάχη.

Οι Ομπάμα τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητα της Χάρις για τον Λευκό Οίκο στις 26 Ιουλίου, πέντε ημέρες μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν.

Έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο της τηλεφωνικής τους συνομιλίας όπου η Μισέλ Ομπάμα δήλωνε ότι «θέλω να πω στο κορίτσι μου, την Καμάλα, ότι είμαι τόσο περήφανη για σένα – όλο αυτό θα γράψει ιστορία».



Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Παππάς: Νέο ηχητικό με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί «θα κλαίει η μάνα σου η βρωμιάρα»

Χαλκιδική: Η στιγμή που έφτασε το ασθενοφόρο στο λούνα παρκ - «Θα το πάω τέρμα» φώναζε πριν το δυστύχημα ο χειριστής

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Οι αγνοούμενοι ίσως είναι παγιδευμένοι μέσα στο γιοτ, λέει η ιταλική ακτοφυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης