Άνδρας με ματωμένο κεφάλι προκάλεσε αναστάτωση σε αεροσκάφος της American Airlines και συνελήφθη - Δείτε φωτογραφίες

Ο 27χρονος είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών και η αλλόκοτη εμφάνισή του θορύβησε το πλήρωμα

Η αλλόκοτη εμφάνιση ενός 27χρονου άνδρα προκάλεσε αναστάτωση σε αεροσκάφος της American Airlines που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι με προορισμό το Λας Βέγκας εχθές, Τρίτη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Γιουτζένιο Ερντέστο Χερντάντεζ Γκαρνιέρ επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με το κεφάλι του πρόχειρα τυλιγμένο με έναν επίδεσμο, ο οποίος ετοιμαζόταν να πέσει.

Κάτω από τον επίδεσμο, το δέρμα του 27χρονου επιβάτη ήταν γεμάτο αίματα, στην περιοχή όπου ήταν προφανές ότι είχε γίνει μεταμόσχευση μαλλιών.





Το γεγονός ότι υπήρχε πολύ αίμα στην περιοχή προκάλεσε ανησυχία στα μέλη του πληρώματος, εξαιτίας της ύπαρξης βιολογικού κινδύνου, και έτσι ζήτησαν από τον επιβάτη να καθαρίσει την πληγή του και να αλλάξει επίδεσμο. Ο νεαρός άνδρας, όμως, αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν είχε έξτρα επιδέσμους μαζί του.

Η άρνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ζητηθεί από τον επιβάτη και τη γυναίκα που τον συνόδευε να κατέβουν από το αεροσκάφος, αφού δεν θα μπορούσαν να πετάξουν.

Κι οι δύο τους αρνήθηκαν κατηγορηματικά να το κάνουν, με τη γυναίκα να λέει χαρακτηριστικά ότι «αν δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν εκείνοι, δεν θα ταξίδευε κανείς».

Τελικά, κρίθηκε απαραίτητη η παρέμβαση της αστυνομκίας που εκλήθη στο αεροσκάφος και προειδοποίησε το ζευγάρι ότι θα συλλαμβάνονταν αν δεν αποχωρούσαν οικειοθελώς.

Ως απάντηση, η γυναίκα ξεκίνησε να μεταδίδει τη σκηνή στους followers της με live streaming, με αποτέλεσμα τελικά οι αστυνομικοί να περάσουν χειροπέδες και στους δύο και να τους κατεβάσουν από το αεροσκάφος. 



Ειδήσεις σήμερα:

Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική - Με λευκά λουλούδια στο τελευταίο αντίο

Άφαντοι παραμένουν οι 6 αγνοούμενοι του ναυαγίου στο Παλέρμο - Υπήρχαν ανοιχτά φινιστρίνια που σφράγισαν τη μοίρα τους;

Το ζεύγος Ομπάμα έκλεψε την παράσταση στο συνέδριο των Δημοκρατικών: Η επίθεση στον Τραμπ και το αστείο που ξεσήκωσε το κοινό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr