Βραζιλία: Τρομακτικό ατύχημα με γυναίκα που εκτινάχθηκε από τρενάκι λούνα παρκ

Η 37χρονη γυναίκα εμφανίζεται να καταγράφει με το κινητό της τη διαδρομή ενώ είναι καθισμένη στο πρώτο βαγόνι, λίγο πριν πέσει με δύναμη στις ράγες

Τραγική κατάληξη θα μπορούσε να έχει περιστατικό στη Βραζιλία όταν γυναίκα που ήταν σε τρενάκι λούνα παρκ εκτινάχθηκε από τη θέση της και έπεσε πάνω στις ράγες.

Το περιστατικό, που συνέβη στις 11 Αυγούστου στην πόλη Αλέμ Παράιμπα της πολιτείας Μίνας Ζεράις, κατέγραψε με το κινητό του άλλος επισκέπτης.



Η 37χρονη Καρίν Μπροκ εμφανίζεται να καταγράφει με το κινητό της τη διαδρομή ενώ είναι καθισμένη στο πρώτο βαγόνι. Σε λίγο όμως το τρενάκι αναπτύσσει ταχύτητα και η γυναίκα πέφτει με δύναμη πάνω στις ράγες.

Ωστόσο το τρενάκι συνέχισε για λίγο την πορεία του, έστριψε ξανά και, στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε απότομα.

Η γυναίκα υπέστη επιληπτική κρίση την ώρα που της έδιναν τις πρώτες βοήθειες. Την μετέφεραν σε νοσοκομείο με κατάγματα στα πλευρά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αυτή την εβδομάδα η Μπροκ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της που εμφανίζει τα τραύματα στο πρόσωπό της.

«Με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, όπου έμεινα δύο 24ωρα. Όταν ήρθε να με δει ο γιατρός, η πρώτη του ερώτηση ήταν αν πιστεύω στον Θεό, γιατί με τα κατάγματα, τα τραύματα και την μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου μου, ήταν πραγματικό θαύμα που ζούσα ακόμη», γράφει.

Προσθέτει ότι «δεν συνειδητοποίησα αυτά που άκουσα από διάφορα άτομα για το ατύχημα μέχρι που ένας γιατρός μού είπε ότι δεν θα έπρεπε να ζω. Παραμένω στο νοσοκομείο και δεν ξέρω πότε θα πάρω εξιτήριο, αλλά νιώθω διαρκώς δίπλα μου την παρουσία του Θεού».

Μιλώντας σε βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, η Μπροκ είπε ότι δεν θυμάται τίποτε από το ατύχημα και ότι, κατά τους γιατρούς, δεν θα χρειαστεί επέμβαση.



Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - Με λευκά λουλούδια στο τελευταίο αντίο

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Άφαντοι παραμένουν οι 6 αγνοούμενοι - Υπήρχαν ανοιχτά φινιστρίνια που σφράγισαν τη μοίρα τους;

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι χτύπησαν το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Sounion» ανοιχτά της Υεμένης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr